Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd systemu plików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak to jest jak się jest napalonym na wszystko co nowe. Na Windowsa 10 najlepiej przejść po jakimś czasie. Jak osoby które go używały wypowiedzą się jak działa, czy ma jakieś błędy... 

Ostatnio miałem właśnie aktualizować, ale znajomy dobry spec od tego wszystkiego mi odradził póki co :).

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Opublikowano

Tak to jest jak się jest napalonym na wszystko co nowe. Na Windowsa 10 najlepiej przejść po jakimś czasie. Jak osoby które go używały wypowiedzą się jak działa, czy ma jakieś błędy... 

Ostatnio miałem właśnie aktualizować, ale znajomy dobry spec od tego wszystkiego mi odradził póki co :).

No i po co to piszesz?

Na 2 komputerze z win 10 bol śmiga normalnie

Opublikowano

No i po co to piszesz?

Na 2 komputerze z win 10 bol śmiga normalnie

No właśnie dlatego. Na jednym śmiga, to dlaczego na drugim nie ?

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Opublikowano

No właśnie dlatego. Na jednym śmiga, to dlaczego na drugim nie ?

Dlatego napisałem ten temat. Może dlatego, że mam tutaj inny sprzęt i inny system miałem wcześniej? Chcę się dowiedzieć oczekuję pomocy, a nie odpowiedzi, która nic nie wnosi do tematu.

Opublikowano

Już się zorientowałem o co chodzi. Jak uruchamiam plik jako administrator to wyskakuje ten błąd.
Już uporałem się z tym problemem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...