Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie znacie najmniejsze jackpoty? Najlepiej coś oko 1-10$ lub z ograniczeniem do np 30/40$.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

biedomat

Ten Biedomat jakiś biedny jest raz mu dałem skina odrazu przyjął teraz mu dałem dopiero za 3 rundy go wziął coś kiepsko chodzi.

Mozna wiedzieć o co chodzi ?

no okey... postawiłem kilka dla jaj 0.07 $ a tu win 4.20$ dośc spoko serwis ;P

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/217191438886611998583.png

Opublikowano

Zaintrygował mnie biedomat.pl xD więc skorzystałem i nie polecam bo przyjęli ciepło moje skiny a nawet nie dodali ich do puli. Już do nich napisałem ale coś czuje że raczej ich nie zobaczę ;p  

m94uuu.jpg

Opublikowano

Zaintrygował mnie biedomat.pl xD więc skorzystałem i nie polecam bo przyjęli ciepło moje skiny a nawet nie dodali ich do puli. Już do nich napisałem ale coś czuje że raczej ich nie zobaczę ;p  

Mam to samo własnie może jakieś lagi mają czy coś ja im daje a ich nie ma w losowaniu tyle ze mi oddają :D

Ale strasznie to wkurw... bo dopiero przyjmuje co jakieś 4/5 losowania

/  z tego co patrzę to wina botów bo nie akceptują tego i nie przekazują do losowania dopiero po jakimś czasie się ogarniają .

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...