Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słyszę tylko w lewej słuchawce

Gość Penizeu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój komputer mnie nie lubi i słuchawki na jacka mi nie działają (nie wykrywa ich). Posiadam słuchawki na usb (4 pary). Każda z nich działa +- 3 dni od kupienia, po tym czasie słyszę tylko na lewe ucho. Odinstalowywałem je w menadżerze urządzeń i nic, jakaś porada?

Opublikowano

gubie sie

nie dziala ci sluchawki na jacka, ale inne na usb dzialaja

jak mogles usunac z menadzera sluchawki na jacka? to niewykonalne

najzwyczajniej spradz czy gdzie indziej dzialaja, telefon, whatever, jak dalej bedzie to samo pewnie jakis lut puścił lub padł przetwornik  

­

Opublikowano

gubie sie

nie dziala ci sluchawki na jacka, ale inne na usb dzialaja

jak mogles usunac z menadzera sluchawki na jacka? to niewykonalne

najzwyczajniej spradz czy gdzie indziej dzialaja, telefon, whatever, jak dalej bedzie to samo pewnie jakis lut puścił lub padł przetwornik  

Słuchawek na jacka nie wykrywa, ale słuchawki na usb wykrywa. Używam słuchawek na usb i to w nich słyszę na lewe ucho. 

Opublikowano

Słuchawek na jacka nie wykrywa, ale słuchawki na usb wykrywa. Używam słuchawek na usb i to w nich słyszę na lewe ucho. 

Na pewno dobrze masz złożony komputer?

­

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Na pewno dobrze masz złożony komputer?

Pisze, że na początku wszystkie działają normalnie, dopiero potem się psują. I tak, mam dobrze złożony.

Opublikowano

Pisze, że na początku wszystkie działają normalnie, dopiero potem się psują. I tak, mam dobrze złożony.

spróbuj na innym kompie, czy też działa 1

­

Szukam pracy­

Opublikowano

Na innym pc działają 2. @RevsPL

Czasem nie masz drugiego gniazda na słuchawki?

­

Szukam pracy­

Opublikowano

Co mają drugie słuchawki do słuchawek na USB, dosłownie nic skoro słuchawki na USB mają własną kartę dźwiękową. 

Ustawi sobie poziomy kanałów albo balans dla słuchawek USB w mikserze windows albo panelu programu słuchawek.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Co mają drugie słuchawki do słuchawek na USB, dosłownie nic skoro słuchawki na USB mają własną kartę dźwiękową. 

Ustawi sobie poziomy kanałów albo balans dla słuchawek USB w mikserze windows albo panelu programu słuchawek.

Wszystko testowałem i nic, jak włączam opcje testowania, to pojawia się animacja fal dźwiękowych przy lewej słuchawce i słyszę dźwięk w lewej słuchawce, natomiast gdy pojawia się ta animacja przy prawej słuchawce, to nic nie słyszę, mimo że w mikserze pokazuje się, że dźwięk się wydobywa. @Ktosiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...