Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaidVerts

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Jest może jakiś bot czy coś który sam będzie klikał mi w reklamy? a ja będę tylko kody captach przepisywał. Obecnie mam 866 reklam do wyklikania. Szacując, że jedna reklama zajmuje do minuty to muszę siedzieć przy tym około 15H. Smutne, ale prawdziwe :)

Opublikowano

Jest , ale nie polecam , łatwo wyłapać bana .

Swoją drogą , to spóźniłeś się z inwestycją w paidverts o co najmniej 10 miesięcy .

Teraz już się nie opłaca , musiałbyś wpakować tam niezłą kasę by coś zarobić .

Gdy pojawiły się share na mytrafficvalue to opłacało się je kupić .

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

Siemka. Jest może jakiś bot czy coś który sam będzie klikał mi w reklamy? a ja będę tylko kody captach przepisywał. Obecnie mam 866 reklam do wyklikania. Szacując, że jedna reklama zajmuje do minuty to muszę siedzieć przy tym około 15H. Smutne, ale prawdziwe :)

Były już boty do Paidverts, ale zostały one wykryte i ci co ich używali stracili połowę swoich punktów (niektórzy stracili po kilka milionów).

A tyle reklam masz dlatego, bo w systemie jest kilkadziesiąt milionów niedostarczonych wejść, muszą coś z tym zrobić więc stąd takie ilości, radzę ci odstawić stronę na kilka miesięcy, po takim czasie może już będzie normalnie.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...