Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Touchpad nie działa

__Szejk

Pytanie

Opublikowano

Wczoraj zaktualizowałem Win z 8.1 do 10. No i włąśnie po tym touchpad przestał działać. ASUS 556L

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstaluj sterowniki z windy 8, z tego co wiem sa kompatybilne. Jezeli nie dziala to musisz czekac az tworca laptopa wypusci sterowniki. Szukajac tTwojego laptopa na stronie firmy ASUS, nie znalazlem go.

#EDIT

Chyba podales zly model laptopa gdyz wydaje mi sie ze bedzie to wersja

Laptop ASUS R556LN-XO046H

Ktory posiada i5-4210U/15,6/4GB/1TB/GT840M/DVD/Win8.1

Opublikowano

Zainstaluj sterowniki z windy 8, z tego co wiem sa kompatybilne. Jezeli nie dziala to musisz czekac az tworca laptopa wypusci sterowniki. Szukajac tTwojego laptopa na stronie firmy ASUS, nie znalazlem go.

#EDIT

Chyba podales zly model laptopa gdyz wydaje mi sie ze bedzie to wersja

Laptop ASUS R556LN-XO046H

Ktory posiada i5-4210U/15,6/4GB/1TB/GT840M/DVD/Win8.1

Ze mnie taki informatyk, że szkoda gadać ;) Ja mam taką specyfikację i3 - 4030U\4GB\1TB\GeForce 820M. A możesz mnie nakierować jak znaleźć i zainstalować te sterownika touchpada z win8?

//edit. Bodajże to jest to: 

Asus R556LD-XO096H

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

Opublikowano

Ze mnie taki informatyk, że szkoda gadać ;) Ja mam taką specyfikację i3 - 4030U\4GB\1TB\GeForce 820M. A możesz mnie nakierować jak znaleźć i zainstalować te sterownika touchpada z win8?

//edit. Bodajże to jest to: 

Asus R556LD-XO096H

Napisalem do supportu, otrzymalem wiadomosc z linkiem do sterownikow.

http://www.asus.com/supportonly/R556LD/HelpDesk_Download/
Opublikowano

Napisalem do supportu, otrzymalem wiadomosc z linkiem do sterownikow.

http://www.asus.com/supportonly/R556LD/HelpDesk_Download/

Dzięki, ale mam jeszcze 1 info. Touchpad działa w tym oknie logowania do laptopa, ale później już nie.

"Jebać" - Popek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...