Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się zakupić BF4?

Jeesup

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż głowi mnie jedno pytanie, czy warto zakupić Battlefielda 4? Jestem weteranem serii (BF2, BF:BC2, BF3 i oba już martwe BFH i BFP4F), lecz po ostatnich działaniach EA troszkę się mi zrazili, więc mam pytanie, czy się opłaca kupować, czy grają w to gracze, czy są zapowiedziane jeszcze jakieś aktualizacje?

Opublikowano

Oczywiście, ze warto. Aktualizacje ciągle są, wystarczy że poczytasz artykuły w redakcji BF aby wiedzieć, że BF4 ciagle jest rozwijany, ciągle dochodzą mapy, etc.

Dodatkowo BF4 jest lepszą opcją niż właśnie BF Hardline, bo na BF4 ciągle są gracze, nie to jak na hardline gdzie serwery świecą pustkami. Jeśli zdecydujesz się na zakup BF4 to polecam kupić od razu z premium. Więcej opcji, więcej dodatkowych rzeczy. Generalnie bardziej się opłaca premium mieć niż zwykłego bf i dokupywać do niego osobno dodatki. ;)­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Warto i to bardzo sam grałem w BF3 (kiedy był za darmo na Originie :D) po czym kupiłem BF4 i gra się o wiele lepiej niż w poprzednią część.

graphic.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jasne, ze warto, gra dalej ma wsparcie producenta, ostatnio zapowiedzieli jakies mapy do bf4 i hl, pamietam, ze jedna bedzie "ciemna/nocna" moze byc ciekawie :) 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

W BF4 pewnie, że się opłaca ! Po tych aktualizacjach sam wróciłem do BFa 4 po ok. 3ms przerwy i gra się super. Jeszcze mają dodawać nowe mapy z BFBC 2  

MarkoKKS.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...