Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

facebook

matiziom12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, zmienił się wam może fb? głownie chodzi mi o czat, do tej pory miałem tak że po prawej stronie od góry byly osoby z którymi często pisałem, a pod spodem alfabetycznie znajomi z fb, również pokazywało czy internet lub mobilnie ale mniejsza o to, a teraz mam tak że na samej górze mam randomowych znjaomch, z którymi może raz pisałem czy 3, z gier albo z imprez jakichś.... da się to zmienić ?

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

To chyba nie żadna nowość. U mnie od zawsze się trafiają w tym miejscu jacyś randomowi znajomi, nie tylko ci z którymi często piszę.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Możesz sobie ustawić ulubione kontakty, które zawsze będą u góry. Nie wiem jak się to robi dokładnie na PC, ale na fonie odpalasz FB, otwierasz czat (liste znajomych) i tam masz ulubione, po prawej stronie jest Edytuj. Jak tam ustawisz to będziesz miał tych ulubionych u góry (też na PC).

Opublikowano

na telefonie mam z automatu ulubionych od góry, bez ustawiania ręcznie :P

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

a jeszcze mam tak jak wpisuje tutaj kogoś z kim często pisze 

eFng7lc.png

to muszę wpisywać np. całe imię, albo imię i kawałek nazwiska, wcześniej wystarczyły 2-3 litery =.=

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Opublikowano

pytanie z innej beczki, czy jest możliwość zablokowania osoby na fb, tak że nawet jest się dla niej niewidocznym na fb, jakbyśmy w ogóle nie mieli konta i nie może nas wyszukać 

Brak 10 postów [ ]
Brak 50 postów [ ]
Brak 100 postów [x]
Brak 150 postów [x]
Brak 200 postów [x]
Brak 250 postów [x]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...