Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobieraniem.

__Szejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizowałem Win8 i coś mi się WoT zjebał. Wykasowałem wszystko i zacząłem pobierać od nowa, po ok. 2GB pobierania  wyskoczyło to: "Disk read/write error. Would you like to try again?"Ktoś wie o co chodzi i jak to naprawić?

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

Opublikowano

Zaktualizowałeś system DO win8 czy z win8 do win10? Takie coś masz w WoT, przy pobieraniu, tak? Najlepiej daj screen.

Opublikowano

Po aktualizacji do Win 10. Mam wolny internet, a wszysko co związane z WoT skasowałem i długo bedzie się pobierało. Tam nic się nie dzieje, wyskakuje tylko białe okno z tym napisem.

\\edit. Nie wiem czy to coś pomoże, ale przy pobieraniu War Thunder występuje ten sam błąd, lecz on występował również przed aktualizacją.

"Możesz zmienić swoją żonę, politykę i religię, ale nigdy, nigdy nie możesz zmienić swojej ulubionej drużyny" - Eric Cantona

"Jebać" - Popek

Opublikowano

Bo systemu sie nie aktualizuje. Sie instaluje na czysto. Teraz myslisz, ze jestes taki "pro" bo masz łindołsa dziesjendź... A tak na prawde jestes noobem... Aktualizacja windowsa jest c*****a. Pelno smieci zostaje itp itd.

Wylacz UAC i uruchamiaj wota z konta ktore ma prawa admina...

Opublikowano

Bo systemu sie nie aktualizuje. Sie instaluje na czysto. Teraz myslisz, ze jestes taki "pro" bo masz łindołsa dziesjendź... A tak na prawde jestes noobem... Aktualizacja windowsa jest c*****a. Pelno smieci zostaje itp itd.

Wylacz UAC i uruchamiaj wota z konta ktore ma prawa admina...

Swoją opinię zachowaj dla siebie, bo mnie ona w ogóle nie interesuje ( co do Windowsa ), a poza tym przy aktualizacji wyczyściłem wszystko co było na komputerze.

@topic. Problem rozwiązany do zamknięcia. Wróciłem do 8, potem znów aktualizacja do 10 i problem zniknął.

"Jebać" - Popek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...