Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BO3] Opłaca się kupować BO3 za 170 zł?

Connorsowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja powiem tak.Nowe cody moim zdaniem za daleka przyszłość.2025 rok(BLACK OPS 2) to dla mnie limit.Nie podoba mi się jakiś skok w powietrzu albo jakieś skoki w bok!To nie ma sensu jedyne z nowszych cod'ów które mi się podobają to COD Ghosts,Black ops 2,Black ops i MW3 I te trzy cody zasługują na pochwałę.Jedyne dlaczego JA Kupię BO3 To:ZOMBIE i tylko z tego jednego powodu.Dla ciebie radze:nie kupuj

Opublikowano

To samo co wyżej, nowa era call of duty w, którym masz jakieś magiczne skoki jakieś kolorowe strzały itd. to jest gówno jednym słowem... i dlatego właśnie przynajmniej ja nie polecam kupować i sam nie kupię. Dla samego zombie to nie ma sensu, wyrzucenie pieniędzy jak dla mnie.

1921.png

Opublikowano

Dla mnie nie jest to wyrzucenie pieniędzy bo co miesiąc zarabiam bardzzzzoo dużo pieniążków w jeden miesiąc mógłbym kupić z 20 takich codów.Ale rozumiem twoją opinie.Nie wszyscy są bogaci i rzucają kasą gdzie popadnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...