Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem GTA V - Intel (HD) Graphics 4600

Bekisz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Odkąd zainstalowałem GTA V jestem zawiedziony , ponieważ praktycznie widać tam piksele , a nie gre. Oczywiscie widac gre , ale te piksele bardzo przeszkadzaja nie wyglada to wyraźnie. Odkąd mam nową kartę graficzną pulpit wygląda gorzej i czy to może mieć wpływ na grę? Moze jakies sterowniki pod gta v pod taka karte : Intel (HD) Graphics 4600. Z góry dzięki za pomoc. PS: Z ta nową kartą GTA SA tez wyglada gorzej.

Poprosił bym o kartę graficzną Intel (HD) Graphics 4600 i intel core i5. z gory dzieki

Opublikowano

Na karcie zintegrowanej gry zawsze brzydko wyglądają, a ich płynność spada. Spróbuj pożyczyć inną, najlepiej jakąś dedykowaną i sprawdzić czy na niej gra działa dobrze. Jeśli nadal będzie t­ak samo to możesz spróbować zaktualizować sterowniki. Każdy podzespół może mieć wpływ na grę. Tak czy siak, jestem pewien, że to właśnie przez kartę. ;)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...