Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol z nulled nie działa failed to login

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej pobrałem dzisiaj tego bol.vip z nulled nastepnie chciałem przez to właczyc bola wybrałem folder ustawiłem lola i wyskoczyło mi okno logowania do bola. Więc sie loguje dobrym loginem oraz hasłem a tu mi wyskakuje informacja failed to login. Co zrobic.  Pasy do konta sa dobre bo potem nawet sprawdzałem na stronie bola :) 

Opublikowano

Jesli nie dziala wam bol pierw co robicie to wchodzicie na nulled.io i patrzycie czy nowy patch jest Update czy outdated jesli jest outdated to czekam na updated a jesli jest updated i nie dziala to trzeba zobaczyć czy masz auth acces jesli masz wszystko wypelnione to zalecam reinstall.

ps sorry za brak interpunkcji ale pisze na telefonie

Opublikowano

Przede wszystkim macie autoryzacje do ich serwerów podobno jest teraz potrzebna do logowania sie.

Być może się mylę bo długo nie siedzę już w bol'ach sharpach itp. postawiłem raczej na swojego skilla i na jego doskonalenie, ale czy przypadkiem nie trzeba mieć teraz 25 postów leecher value, 10 postów reputacji zeby sie zalogować?

Opublikowano

Przede wszystkim macie autoryzacje do ich serwerów podobno jest teraz potrzebna do logowania sie.

Być może się mylę bo długo nie siedzę już w bol'ach sharpach itp. postawiłem raczej na swojego skilla i na jego doskonalenie, ale czy przypadkiem nie trzeba mieć teraz 25 postów leecher value, 10 postów reputacji zeby sie zalogować?

leecher value ma byc 25? Czy zwyklych postów 25 ?

Wejdz na moj profil, i zobacz.

https://www.nulled.io/user/194661-kamilovsky15/

FB.com/groups/FIFAWorldRynek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...