Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wykrywalny Kamer mod i reszta

pantera1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was!! 
Chciałbym was ostrzec i opisiać moją historię , więc łowiłem rybki przez dzien i noc na kamer mod, nastepnie caly dzien sobie expiłem ale juz sam ,ale na odpalonym metinie przez kamera. Wchodzę wczoraj wieczorem i patrze no i konto zablokowane , pisze do ss to dostałem odpowiedz :

blokada jaka zostala nalozona na Twoje konto jest blokada systemowa- nalozona przez firme GameForge- za używanie niedozwolonego oprogramowania. Blokady te 
są nakładane na podstawie zapisów w HS co powoduje że są niepodważalne. 
Od blokad systemowych nie przysługuje żadne odwołanie czy też 
złagodzenie kary. 
Proszę zapoznać się z tematem: 
http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=1183271 

Więc ostrzegam was.

Opublikowano

xD gram na kamerze od 2 lat nie dostałem bana .:) Fish bota wykrywa tylko jak byś miał pojęcie coś o modzie na PL :)

znam 30 osób co grają na modzie co dziennie po 10 h i 0 banów a za fish bota po 1 dniu dostajesz :)

Opublikowano

... srsly ? Wprowadzili to ze normalnie na fishbocie mozna lowic maks 4 godziny pozniej robi sie podejrzane i pewnie leci banik z automatu. chociaz ja niekiedy lowilem więcej.

Musisz wiedzieć jak się kryć :).

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngZyalixMetin2 to nie chodzi o krycie.Tylko,ze hs jest tak ustawiony,ze to jest nielogiczne lowic caly dzien w tym samym miejscu i ban z automatu.Łow 2h rano i 2h wieczorem.Wtedy bana nie wyrwiesz drogi autorze tematu.

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...