Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sny

Hardiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam, że kiedy za bardzo myślę w nocy o zbereznych rzeczach, to potem śnią mi się koszmary, w sensie taka kara? Ostatnio po takich fantazjach śniło mi się, że dzik w środku miasta mnie napierdalał.

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam, że kiedy za bardzo myślę w nocy o zbereznych rzeczach, to potem śnią mi się koszmary, w sensie taka kara? Ostatnio po takich fantazjach śniło mi się, że dzik w środku miasta mnie napierdalał.

Jak to Cię napierdalał?

Ja ostatnio nie miewam snów, albo ich nie pamiętam.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ostatnio po takich fantazjach śniło mi się, że dzik w środku miasta mnie napierdalał.

Może fantazjowałeś o seksie oralnym z dzikiem przed snem i teraz nie pamiętasz? Ehhh Ty zwyrolu, co za ludzie na tym forumku siedzą. :/
Opublikowano

Kary za fantazjowanie chyba nie można dostać :P Gdyby tak było, to większość ludzi na świecie byłoby karanych :D

Ale może on sam podświadomie myśli, że powinien dostać karę i wymierza ją w snach.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

­Witaj ;)

Ja ostatnim czasem nie posiadam znów, ponieważ gram do późnych godzin np. 4-5 rano, a wstaje 12-14 czyli kładę się spać i wstaję gdy jest już słońce za oknem.

Kiedyś miałem dużo psychicznych znów, więc spałem przy świetle i pomogło (zwykła lampka nocna koło szafki).

Piszesz o rzeczach, o których każdy coś wie ;3

Nie jest to kara tylko po prostu przypadek.

Większość znów to twoje wyobrażenia przed nocą itp.

Pozdrawiam.

­"Posiadasz duszę, więc nienawidzisz."

Opublikowano

Nie wszystkie sny mają sens i przesłanie, niektóre to tylko wytwór głębokiej wyobrazi, czasami przejaw zmęczenia a czasami tak zwane prorocze sny czy sny na jawie.

Rodzai snów jest wiele, szczególnie zalecałbym każdemu kto się tym interesuje zakup sennika, jest niesamowicie ciekawy czasami w interpretacji i zakładam że w większości przypadkó trafnie. Czasami sami sobie chcemy coś wmówić przez sen czy coś uświadomić.

Zalecam sennik :)

Opublikowano

@Hardiel

Nie wszystkie sny mają sens i przesłanie, niektóre to tylko wytwór głębokiej wyobrazi, czasami przejaw zmęczenia a czasami tak zwane prorocze sny czy sny na jawie.

­

Nie pamiętam, żebym miał coś takiego, że jak o czymś pomyślę to mi się to przyśni albo, że jak o czymś pomyślę to mnie później spotyka jakaś... kara? o.O. Nie widzę nic złego w fantazjowaniu Pewnie to przypadek xD Jak wstaję i pamiętam +/- co mi się śniło to sprawdzam to w senniku (mam zakupiony sennik + tutaj też można sprawdzić http://www.sennik.biz Niektóre rzeczy się zgadzały. Przykład? Jak mi się śniły zęby to ktoś bliski umierał z rodziny.

być przez niego napadniętym: stracisz zaufanie bliskiej osoby.

btw. mam czasami tzw. paraliże senne: "...objawia się porażeniem mięśni, z jednoczesnym zachowaniem pełnej świadomości. Osoba doświadczająca porażenia przysennego czuje niemoc, nie może się poruszyć, otworzyć oczu ani nic powiedzieć" Nie wiem co gorsze :D ale szczerze mówiąc nie chciałbym, żeby mnie jakiś dzik gonił.
Opublikowano

Nie pamiętam, żebym miał coś takiego, że jak o czymś pomyślę to mi się to przyśni albo, że jak o czymś pomyślę to mnie później spotyka jakaś... kara? o.O. Nie widzę nic złego w fantazjowaniu Pewnie to przypadek xD

Ja sam mam takie sny, przykładowo śniła mi się rozmowa z pewną osobą w konkretnym miejscu i wszystko było kropka w kropkę, inna sytuacja kiedy był sen o zakupieniu nowej czapki na zimie, we śnie widziałem jak wygląda czapkę, jak rozmawiam ze swoją mamą i ona potyka się. Wszystko było takie same, głównie za młodego takie sny miewałem, moi znajomi także takie sny miewają choć nie wszyscy.

Jest to zjawisko tak zwanego " Deja vu "

Opublikowano

Hahah, ej, ostatnio też śnił mi się dzik xD

Chodziłem po lesie z jakąś wycieczką, a nagle stado dzików zaczęło mnie gonić i swoimi mordami walili mnie po nogach, tylko, że te ich podłużne nosy, były jakieś mięciutkie, to było dosyć zabawne uczucie.

Opublikowano

hahahah te wasze sny o dzikach. Polecam wkręcić się w to że kładałeś się do łóżka i to nie możliwe że się tu znajdujesz bo nie miałeś tego w planach. :) Przebudzenie występuje ale chociaż nie masz tych dziwnych snów :)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

z tego co wiem to we śnie odczuwasz mniej więcej to samo co w rzeczywistości, w tym dotyk także zapytaj ojca czy mu sie przypadkiem ostatnio w nocy nie znudziło i nie zaczał cie dupać

Opublikowano

Taką masz fantazjie.

Practice Makes PerfectJulie James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...