Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TOXIKK - czy ktoś w to gra?

Sowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś może spotkał się już z grą i czy gra w to ktoś żywy, bo serwery świecą pustkami a bardzo fajnie by było pograć z ludźmi :)

Strzelanka jak za starych czasów quake 3 area / unreal tournament.

sowicz.jpg< click 

Opublikowano

Gra nie należy do najnowszych dlatego nie ma takiego zainteresowania tą grą, możliwe że znajdziesz kilkadziesiąt osób które grają w to ale tak to gra świeci pustkami. 

Opublikowano

Gra nie należy do najnowszych dlatego nie ma takiego zainteresowania tą grą, możliwe że znajdziesz kilkadziesiąt osób które grają w to ale tak to gra świeci pustkami. 

Gra wyszła na Steamie 22 stycznia tego roku w ramach wczesnego dostępu na Steam, więc nie wiem na jakiej podstawie mówisz, że jest to "wiekowa" gra.

Gra nie jest jeszcze aż tak popularna i do tego jest w Early Access, przez co jeszcze stosunkowo niewiele osób w to gra, ale według mnie gra zasługuje na większy rozgłos.

Możesz też zajrzeć na forum gry na Steamie i zobaczyć, czy nie ma tam przypadkiem jakiegoś topicu na umawianie się na wspólne gry, myślę że znajdziesz jakąś grupkę osób grających w to w miarę regularnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...