Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Globalserv

przemcio125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszytskich, mam zaszczyt przedstawić wam a zarazem zaprosić na mój serwerek.

Krótko o serwerze:

IP: Globalserv.pl

Wersja: 1.7-1.8

Jest to serwer lobby poniewaz łatwiej taki serwer zabezpieczyć gra się stabilniej bez zbędnych scinek czy lagów.

Wchodząc na: ip globalserv.pl  ujrzymy w swojej dłoni kompas, w nim mamy do wyboru dwa serwery:

FreeBuild oraz hardcore.

Zdradzę wam nieco o tych serwerach, wiem jest dużo takich serwerów, te FreeBuildy, Hardcory, jakiejś Easyhc bez sensu. U nas nudy na pewno nuda Cię nie dopadnie.

Na obu serwerach drop jest moim zdaniem ciekawy, na Hc jest niższy na FreeBuild wyższy.

Serwer FreeBuild  jak to taki serwer ale jest na nim dużo wojen gildii, ciągle ktoś się klepie po prostu lepiej niż na nie jedym Hc. Ilość osób to około 30 graczy, wiem że nie za dużo lecz tyle  wystarcza do stabilnej i miłej gry. Naszą grę nadzorują AntyCheaty, oraz Administracja. Rzadko który cheater jest na naszym serwerze dłużej niż 5 minut :)

Nasze serwery działają już 2 lata, ładnie się utrzymują zawsze była miła gra moim zdaniem.

Administracja od zawsze była miła i tak pozostaje nadal.

FreeBuild:

Na tym serwerze znajdziesz;

- Działki

- Prace

- Wojny Gildii

- Ciekawy Survival

- Expiarki

- Kopalnie

- Losowy teleport

- Miłą atmosfere

- Dużo PvP

- Plecaki

Hardcore:

Serwer charakteryzuje sie starym dobrym survivalem. Wbij i sam zobacz nie chce za dużo tu zdradzać.

Zapraszam na serwer minecraft Globalserv.pl

Opublikowano

W tym opisie brakuje jednej rzeczy, decydującej o tym, czy gracz w ogóle będzie chciał tutaj wejść. Chodzi o SCREENY. Nie macie ani jednego. Szczerze mowiac mało komu chce sie czytac prezentacje bez screenów. Dodajcie parę ładnych obrazków z serwera a na pewno zainteresowanie będzie większe. Bo jak na razie prezentacja niczym nie powala.

images.jpg

Opublikowano

W tym opisie brakuje jednej rzeczy, decydującej o tym, czy gracz w ogóle będzie chciał tutaj wejść. Chodzi o SCREENY. Nie macie ani jednego. Szczerze mowiac mało komu chce sie czytac prezentacje bez screenów. Dodajcie parę ładnych obrazków z serwera a na pewno zainteresowanie będzie większe. Bo jak na razie prezentacja niczym nie powala.

Dokładnie zgadzam się z tobą. Wątpie czy jaki kolwiek gracz będzie chciał zawitać na serwer skoro pod prezentacją nie ma żadnych screenów przezentujących serwerownie

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...