Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platynki

OnlyGetRekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Silver V Gold V Platyna V Diament V Tam zawsze kręci się sporo kiepściutkich graczy

Opublikowano

1) Jak już ktos wyżej wspomniał, są tam nowi gracze, którzy oswajają się z nową dywizją.

2) Elo boosting ;f

Opublikowano

Boosty, k***a wszędzie. Cisne od b2 w sezonie 4, S5 -Płaczące gówna / G5 - AFK'ujące Gówna / P5- Reportujące gówna.. 

Najlepsi są gracze co instalockują jungle przedemną i kręca 1/14/2 amumu i mówią, że to wycarrują w moich promotach :-) Potem patrzysz, a typ ma 6-10 lose streak odkąd wpadł do tej platyny z kda 1>x interesujące.

graphic.png

Opublikowano

Siema czemu w tych platynach 4/5 jest tak zajebiscie zaniżony poziom moze ktos wytlumaczyc?

Ludzie są po prostu w większości bostowani do plat 5 tylko po to, żeby ramkę mieć. Tak samo jest z goldem. Tam jest nawet gorzej, bo dopiero za gold + jest skórka na koniec sezonu.

giphy.gif

Opublikowano

@Kaktus. gold 5 zajał mi ponad 70 gier potem to było naprawde kwestią kilku dni wyjsc do g1, ale w goldzie nie jest gorzej, serio. Tam jest dużo łatwiej, samemu nadal można wygrywać gry fizzem w platynie chociaż TROSZECZKĘ teamworku by się przydało, ale tego nie ma w większości gier :-)

graphic.png

Opublikowano

no ale zaniżony bo co? bo wygrywasz cały czas i masz za słabych przeciwników?

No stary viktor robiacy 4/10 kazdy pisal zeby defowal to ten pushowal na chama jungler mu wbijal co chwile a ten warda nawet nie postawil o  pewnej rivence juz nie wspomne :D ktora nie mogla wysolowac vayne ._. ja rozumiem slaby dzien ale urwa pisac 3 razy zeby typ siedzial od wieza to ten wychodzi bez wardow i oddaje darmowe kille.Zapomnialem dodac ze rivenka miala ramke z diaxu:D

Jak we wszystkich niskich dywizjach w pozostałych ligach.

To jest juz platyna, 4 dywizja jakis poziom powinien byc.

Boosty, k***a wszędzie. Cisne od b2 w sezonie 4, S5 -Płaczące gówna / G5 - AFK'ujące Gówna / P5- Reportujące gówna.. 

Najlepsi są gracze co instalockują jungle przedemną i kręca 1/14/2 amumu i mówią, że to wycarrują w moich promotach :-) Potem patrzysz, a typ ma 6-10 lose streak odkąd wpadł do tej platyny z kda 1>x interesujące.

w P4-P5 sa afkujace gowna i nie wiem po co startuja wgl gre O,O.Zle napisales najlepsi gracze to sa ci co sie naogladali box boxa i pickaja rivenka a nia grac nie potrafia ba a nawet paysvki nie znaja :D.

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

no i tak zawsze będzie, w każdych niskich dywizjach 5-4 jest strasznie zróżnicowany poziom graczy od typowych gówien poprzez przeciętniaków do dobrych graczy 

przyznaje Ci racje, sam mam p4 i są takie gówna że nic sie nie da czasem ugrac bo typo pickuje mida i robi 3-16 XDDD

ja mam zazwyczaj tak, że dostaje dobry team i jest easy gierka albo dostaje gówno team i dajemy ff w 20 :D

Opublikowano

Bo ludzie w takich dywizjach dzielą się na tych, którzy znaleźli się tu fartem, zostali wyboostowani i na dobrych graczy, którzy są tu chwilowo i zaraz sobie wyjdą. Kiedy pierwszy typ trafi na ten drugi na linii to zazwyczaj kończy się to statystykami typu 5:0 dla tego lepszego i stompem. W D5 większość gier wygląda w ten sposób, że albo my wygrywamy w okolicach 20 minuty, albo przeciwnik. Trzeba po prostu dobrze grać i starać się brać na plecy innych.

Opublikowano

Platyna to takie piekło ...

Sam nervarien pokazał to na wyzwaniu parę dni temu

Grając 11 h na koniec dnia wyszedł na 0 w platynie 2...

Więc platyna to takie piekło :)

Mam to samo... 

Opublikowano

Skoro uważasz, że w platynie są nooby to wyjdź do czendżendżora i graj z osobami na twoim poziomie. ;)

A nie sa :D?dam ci maly przykład ;)

7r8oha.jpg

Tutaj masz jak rivenka zrobila 230 farmy farmiac caly czas topa + viktora ktory zrobil w 10 minucie 1/4 i nie zapomnijmy ze na zeda nawet qss nie zadzialal :> aa rivenka miala ramke z diaxa+ nie mogla wysolowac vayne xD  ;).Ale i tak ty bedzie bronil tej platynki <3

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

W platynie nie ma afkujacych gowien ale za to sa ¬co to ja nie jestem¬ gowna. Wbilo to albo zostalo wyboostowane, nie reprezentuje soba nic, trzeba mu we wlasnej jungli pomagac do 15 minuty ale by rozstawial kazdego po kátach i wyzywal od bezwartosciowego planktonu po czym grajac amumu w tfie NIE TRAFIC ULTEM NIKOGO STOJAC POMIEDZY 5CIOMA PRZECIWNIKAMI a w kolejnym tfie lapac PRZEZ CALA MAPE WROGIEGO SUPPORTA i plakac ze padlismy.

Wyzej zostalo juz wspomniane - W kazdej lidze dolne dywizje to nowicjusze lub plankton. Nawet w brázie :P

sygna.png

Opublikowano

A nie sa :D?dam ci maly przykład ;)

7r8oha.jpg

Tutaj masz jak rivenka zrobila 230 farmy farmiac caly czas topa + viktora ktory zrobil w 10 minucie 1/4 i nie zapomnijmy ze na zeda nawet qss nie zadzialal :> aa rivenka miala ramke z diaxa+ nie mogla wysolowac vayne xD  ;).Ale i tak ty bedzie bronil tej platynki <3

Masz gold 5 wiec o jakiej platynie ty piszesz? dobiera ci graczy z platyny to logiczne ze są to osoby bardzo slabe.

Taki dobry niby jestes a zlozyles botrka zamiast qss'a grajac na zeda?

Opublikowano

Masz gold 5 wiec o jakiej platynie ty piszesz? dobiera ci graczy z platyny to logiczne ze są to osoby bardzo slabe.

Taki dobry niby jestes a zlozyles botrka zamiast qss'a grajac na zeda?

Gram duo z p3-p4 i dodaje mi takie scierwa :).Mialem qss'a to i tak zed mnie zabijal ;)

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Gram duo z p3-p4 i dodaje mi takie scierwa :).Mialem qss'a to i tak zed mnie zabijal ;)

Z przewaga 2,6k i qss'em raczej ty miales wieksze szanse niz zed.

Opublikowano

Nie trudno zdobyć platynę... może dlatego?

EBay czy jakakolwiek inna strona na której możesz kupić konto z dywizją, a że dzieciaki nie mają co z hajsem robić to tak się dzieje na świecie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...