Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO I JEGO ARMIA JP

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1-0 zostałem wyrzucony bo nikogo nie zabilem k***a czekalem caly dzien na unbana za ciagle wyrzucanie mnie  to nie k***a, smurf byl w teamie podobno i mnie wyrzucil jak innych jebac cs:go k***y jebane z a teamem moge zapomniec, teraz mam bana na tydzien, nie minelo 10min i juz mam kolejnego bana, jebac cs:go jebac dzieci srajkrafta, zrobie filmik na youtubie cs:go to gowno i h*j k***a, caly dzien czekalem az bedzie unban to nie, dziecko 9 letnie smurf orzelek mnie kicklo bo powiedzialo ze chce zebym mu fragow nie kradl

76561198230710648.png

Opublikowano

W wieku 15 lat tak przeklinać wyjdz na pole ;) zreszta w csa nie gra sie solo :D.Dlaczego on jeszcze nie dostal perma???????????????????

WYPIERDALAJ I MNIE NIE WKURWIAJ, TO CHYYBA 10 RAZ, K***A MAC ZAJEBIE DZIECI SRAJKRAFTA I USUNE IM PULPIT H*J MNIE PERM OBCHODZI, MAM DOSYC TWOJEGO PIERDOLENIA, PISALEM TYDZ TEMU O ZNALEZIENIE TEAMU DO KLANU TO NIE K***A, MAJA W DUPIE WYJEBANE

76561198230710648.png

Opublikowano

WYPIERDALAJ I MNIE NIE WKURWIAJ, TO CHYYBA 10 RAZ, K***A MAC ZAJEBIE DZIECI SRAJKRAFTA I USUNE IM PULPIT H*J MNIE PERM OBCHODZI, MAM DOSYC TWOJEGO PIERDOLENIA, PISALEM TYDZ TEMU O ZNALEZIENIE TEAMU DO KLANU TO NIE K***A, MAJA W DUPIE WYJEBANE

~ Polska mentalność taka dobra 

W sumie, jestem szczęśliwy, że taka osoba jak ty przestanie grać w cuntera - Tylko błagam, nie tykaj się ligi legend plz

Opublikowano

~ Polska mentalność taka dobra 

W sumie, jestem szczęśliwy, że taka osoba jak ty przestanie grać w cuntera - Tylko błagam, nie tykaj się ligi legend plz

K***A WIESZ JAK JA SIE WKURWIAM GDY BAN ZA NIC BO K***A JAKIS 9 LATEK Z DUPY DO RANDOMÓW DOLACZA I CIE KICKA PO 1 RUNDZIE, OHOH CHETNIE TYKNE SIE DZIEKI, I BEDE JEBANYM GOLDZIKIEM i KTORY BEDZIE SZUKAL TEAMU JAK Z TOBA ZAGRAM I TO SAMO BEDZIESZ MIAL , TO ZAKLADAJ WLASNY TEAM

76561198230710648.png

Opublikowano

POZATYM CALE 2 DNI ODPOCZOLEM TO NIE K***A I TAK CI SIE NAWET O TEJ PORZE ZNAJDZIE 9 LATEK KTÓRY UDAJE ORZELKA 

Świetna historia, ale nie jest to odpowiednie miejsce na takie tematy dlatego temat musi zostać zamknięty.

CO MNIE TWOJE MARUDZENIE OBCHODZI? TO GDZIE TAKIE MIEJSCE? K***A SAMI JESTESCIE JEBANYMI ORLAMI KTORZY SMURFUJA I ZNAJDZIE SIE TEAM CALY I MNIE DO NIEGO DOLACZA, POZATYM BYL GORSZY KOLES ODEMNIE, ALE NIE K***A TO JA MUSIALEM BYC JAK ZWYKLE

76561198230710648.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...