Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrzynka Bravo

kubanek_kuba

Skrzyneczka  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co robić???

• Sprzedać
      7
    • Trzymać
      11
    • Trade
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrałem w jackpocie skrzyneczkę operacji Bravo i mam pytanie. Trzymać ją czy sprzedać, chyba że ludzie wymieniają się tą skrzynką za jakieś skiny?

cover.png?dl=0

Opublikowano

Mi się wydaje że jej akurat nie wycofają jest to jedna z tych pierwszych skrzynek a skoro wycofali inne późniejsze a nie tą w pierwszej kolejności to raczej znaczy że już jej nie wycofają. Ja bym ją wymienił na jakiś tańszy w miarę ciekawy skin o wartości 3 kluczy typu AWP Redline czy Electric Hive

Opublikowano

trzymaj bo może za pare lat już jej nie być i wtedy mógłbyś ja sprzedać za bardzo duże pieniądze 

Tak tak tak, niech trzyma aż większość ludzi przerzuci się na inną grę, a wtedy już nie będzie nic warta.

Sprzedaj.

Opublikowano

Tak tak tak, niech trzyma aż większość ludzi przerzuci się na inną grę, a wtedy już nie będzie nic warta.

Sprzedaj.

Zmien tego posta na XXXXXXXXXXXXXX bo sie ośmieszyłeś.Kolejny typ ktory mysli ze cs upadnie za pare lat żalosne myslenie =)

Zostaw za pare lat  moze ja sprzedasz za 40 euro :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Bo upadnie i w tym momencie Ty się ośmieszyłeś :) Patrząc na postępy technologii w tym wirtualnej rzeczywistości cs jak stanie się przestarzały. Obstawiam, że w przeciągu 3 lat zostanie zapowiedziana nowa wersja cs'a ;)

aa topic... Otwieraj, jak ak z st Ci się trafi to samochód sobie kupisz.

Opublikowano

Bo upadnie i w tym momencie Ty się ośmieszyłeś :) Patrząc na postępy technologii w tym wirtualnej rzeczywistości cs jak stanie się przestarzały. Obstawiam, że w przeciągu 3 lat zostanie zapowiedziana nowa wersja cs'a ;)

aa topic... Otwieraj, jak ak z st Ci się trafi to samochód sobie kupisz.

.Cs to nie jest zaden kall of dupy albo  gownofield czy srifa ze wychodzi co rok dwa nowa czesc.Pare lat temu tez znawcy pisali ze 1.6 upadnie a co dalej stoi i duzo osob gra w niego ;) wiec jak sie nie znasz na csie to nie pisz i wracaj do swojego gownofielda

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...