Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gracze CS:GO

Connorsowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wam! 

Chciałbym się zapytać czy na mixach dalej teamy to same dzieci, nieogary, boostowane goldy i ludzie którzy nie potrafią słowa po angielsku.

Pytam ponieważ od chwili gdy spadłem do supreme z globala, przez boostowanych noobów w moim teamie przerzuciłem się na ESEA wraz z kumplami.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Pytam ponieważ od chwili gdy spadłem do supreme z globala, przez boostowanych noobów w moim teamie przerzuciłem się na ESEA wraz z kumplami.

Beka xD

Przecież na globalu prawie nie ma takich ludzi, tylko same cheaty. Zresztą na supreme jest lepiej bo jest mniej cheatów.

To, że kończysz gre ze statami 5/19 to nie wina teamu xD

­

b_560_95_1.png

Opublikowano

Widze ze chyba nie byles globalem. Cheata mialem 1 na okolo 15 gier, a ten mit ze na mm pelno cheatow zostal stworzony przez goldow/silverow no ew. Kalachow ktorzy maja pelno smurfow. A ze na globalach to przez izaka, pecha mial i tyle. A mecze zawsze koncze ze statami na + i jestem 1/2 w tabeli wiec Shazzy mozesz zedytowac swoja wypowiedz na "xxxxxx" :)

Opublikowano

­

Widze ze chyba nie byles globalem. Cheata mialem 1 na okolo 15 gier, a ten mit ze na mm pelno cheatow zostal stworzony przez goldow/silverow no ew. Kalachow ktorzy maja pelno smurfow. A ze na globalach to przez izaka, pecha mial i tyle. A mecze zawsze koncze ze statami na + i jestem 1/2 w tabeli wiec Shazzy mozesz zedytowac swoja wypowiedz na "xxxxxx" :)

1 na 15 gier XDDDDDDDD Chyba 1 na 2 gry. K***a chyba nigdy nie zrozumiem tego płaczu polaczków na słabych graczy czy na rusków. 

Osobisty rekord w 48 gry :)

BAIv6KU.jpg

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jednak się myliłem, gratuluję osiągnięcia. Musiałeś mieć pecha ja nie trafiłem na haxow, lecz właśnie na dzieci ew. Rusków, boostowane gówna, które grały najwyżej na szeryfie lub mge

Opublikowano

Jednak się myliłem, gratuluję osiągnięcia. Musiałeś mieć pecha ja nie trafiłem na haxow, lecz właśnie na dzieci ew. Rusków, boostowane gówna, które grały najwyżej na szeryfie lub mge

Możliwe, że teraz przez patch psilent ich natężenie się zmniejszyło. Dzieci/Rusków, nigdy nie spotkałem nikogo poniżej 16 na globalu (chyba, że cheatera), co do rusków to serio k***a nie rozumiem, bardzo często gram full 5 z ruskimi i bardzo często jestem 2-3 w tabeli bo dobrze grają... 

b_560_95_1.png

Opublikowano

­

1 na 15 gier XDDDDDDDD Chyba 1 na 2 gry. K***a chyba nigdy nie zrozumiem tego płaczu polaczków na słabych graczy czy na rusków. 

Osobisty rekord w 48 gry :)

BAIv6KU.jpg

Siedzę w globalu od około 8mies i zagrałem może ze 3 mecze na haxów ;)

Co do ruskich to nic do nich nie mam. Spoko są. Da się pośmiać :D Największy cancer community to szwedzi i niemcy...

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Jeśli Rusek sam wszedł do Globala to on już nie jest uciążliwy.. Zna angielski i da się grać ;) Ale Niemcy to patola, potwierdzam. Trafisz na prosa albo totalnego kretyna...

Opublikowano

Cześć wam! 

Chciałbym się zapytać czy na mixach dalej teamy to same dzieci, nieogary, boostowane goldy i ludzie którzy nie potrafią słowa po angielsku.

Pozdrawiam :)

Jestes w supremie wiec co maja cie obchodzic teamy? skoro w supremie juz trzeba grac z zgrana 5 o,O? ba juz od szeryfa trzeba team :D.Skoro jestes w supremie to co cie obchodza te "Bostowane goldy" zreszta to nie jest bost tylko taki tam gowniany poziom 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się, że WIĘKSZOŚĆ graczy jest normalna, jak gramy w czwórkę to z piątym randomem nie ma problemu się dogadać. Zazwyczaj ma mikrofon, nie drze się, coś tam strzela, słucha info. Szkoda, że w większości przypadków takie osoby nie dają info, bo czują że to niepotrzebne. Jak się pogada chwilę z tym randomem i poczuje, że gra z nami to nawet spoko to wychodzi. Nie wiem jak to w innych rangach, ja takie doświadczenia wyniosłem z lem+. W goldach pamiętam często trafiały się drące ryjki dzieci, ruski, nieprzyjemne wspomnienia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...