Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Odsłona DiamondMT2

Vetitum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak więc jak w temacie wszedłem w posiadanie plików serwera który myślę każdy znał zwany DiamondMT2 i chciałbym się dowiedzieć czy były by osoby zainteresowane grą jeżeli pliki zostały by w 99% odbugowane bo 100% to nawet spirytus nie ma, serwer był by pod ciągłą opieką + solidna reklama. Proszę o wasze wypowiedzi pod postem aby zmotywować mnie do pracy.

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nie chcemy. Był już DiamondMT3. Zrób nowy unikalny serwer. Nie ma sensu odgrzewać tego samego kilka razy, bo wiesz i tak jak się to skończy. DiamondMT2 na src. Hmm może wtedy + nowości.

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

Nie chcemy. Był już DiamondMT3. Zrób nowy unikalny serwer. Nie ma sensu odgrzewać tego samego kilka razy, bo wiesz i tak jak się to skończy. DiamondMT2 na src. Hmm może wtedy + nowości.

no oczywiście ze na src teraz bez tego serwery są daleko daleko z tylu jeśli chodzi o te nowe które startują , nowości? hmm nie chciał bym psuć klimatu tego serwera ale pomyśleć można 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Nie wypali. Były już z 2 reaktywacje. Poprostu serwer się już przejadł i tyle. Nic albo raczej nikt nie odwzoruję tego co było na starym, dobrym diamondzie. Robić reaktywacje czegoś co już było to strzał w serce. Vetitum chyba nie wiesz co piszesz.  Od kiedy jakoś itp zależy od src ? Znam wiele serwerów które stoją na starym gamie i są lepsze od tych co są na src.

IDcncno.png

Opublikowano

tak więc jak w temacie wszedłem w posiadanie plików serwera który myślę każdy znał zwany DiamondMT2 i chciałbym się dowiedzieć czy były by osoby zainteresowane grą jeżeli pliki zostały by w 99% odbugowane bo 100% to nawet spirytus nie ma, serwer był by pod ciągłą opieką + solidna reklama. Proszę o wasze wypowiedzi pod postem aby zmotywować mnie do pracy.

Ehh... ja bym nie chciał grać na serwerze, gdzie administrator ma 16 lat z teamem gimbusów. Nawet nie odbugujesz tego do 50%.

Opublikowano

Vetitum daj pan spokój xD + Perserga, przecież wszyscy mają te pliki, a ty jesteś grubym 14 latkiem :( :( :( :( :( :(

fuommv.png

"Wiesz, gdy­by pieniądze nie miały znacze­nia, gdy­by nie było pieniędzy i gdy­by wszys­tko za­leżało od naszej pos­ta­wy mo­ral­nej, nasze­go zacho­wania i postępo­wania z ludźmi, by­libyśmy mi­lione­rami. By­libyśmy bogaci." - Tupac Amaru Shakur.

Opublikowano

W takim razie temat do zamknięcia i dziękuję każdemu za wypowiedź.

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...