Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Razer blackwidow 2014 - problem

NasteeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kupilem niedawno nowa klawiature razer blackwidow 2014. Wszystko fajnie działa tylko podczas grania, np. w CS:GO przy wcisnieciu np. "w" i "s" nie moge zmieniac broni na wyzszych numerycznych przyciskach gdyz cos sie blokuje, tzn moge zmieniac, ale nie tak szybko niz na jakiejs poprzedniej klawie za 20 zl....Wie ktos jak to naprawic, czy to juz tak jest z tymi przyciskami cherry?

Opublikowano

Po prostu ta klawiatura obsługuje maksymalnie jeden wciśnięty klawisz na raz.

A tak na poważnie to oddaj na gwarancję.

\

Oddaj na gwarancję po 1 dniu używania...

A tak na poważnie masz blackwidow'a, może ta klawiatura tak już ma...

Opublikowano

\

Oddaj na gwarancję po 1 dniu używania...

A tak na poważnie masz blackwidow'a, może ta klawiatura tak już ma...

Blackwindowa nie, ale posiadam ss 6gv2 i nie ma tego problemu.

Jak to tak ma. W mechanikach nie można sobie pozwolić na opóźnienia czy niedziałające klawisze. Jak chcesz to sobie graj na zepsutej. Twój wybór.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Blackwindowa nie, ale posiadam ss 6gv2 i nie ma tego problemu.

Jak to tak ma. W mechanikach nie można sobie pozwolić na opóźnienia czy niedziałające klawisze. Jak chcesz to sobie graj na zepsutej. Twój wybór.

Źle zrozumiałeś mój problem.

Gram sobie w CS:GO i np. biegając, czyli trzymając "w" często zmieniasz sobie bronie klikając na przemian "1" i "2", np.

I kiedy ja tak robie to w pewnym momencie przyciski sie dezaktywuja, chyba ze klikam nieco wolniej to dzialaja normalnie, w praktyce wyglada to tak:

wwwwwwwwwwwww141414141414141414141441414141414141414414141414414144111414144114144414141414141444141

Tutaj dziala, w grze nie :D
Opublikowano

Idź i powiedz że klawa nie działa ci. Alternatywnie pobierz bfa 3/4 i sprawdź czy tam działa. Lub jakiś tam fps, cokolwiek. Format, reinstall.

Opublikowano

Nie mam zielonego pojecia. W starej klawiaturze miałem tak, że jak trzymałem W, Shift i chciałem zmienić na pistolet 2 to nic się nie działo, ale takiego problemu nigdy nie miałem.

Btw. jaką broń wybierasz pod 4?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Do zamknięcia, tak jest tylko w csie ;-)

Black windows nie taki zły jak go malują.

Nie mam zielonego pojecia. W starej klawiaturze miałem tak, że jak trzymałem W, Shift i chciałem zmienić na pistolet 2 to nic się nie działo, ale takiego problemu nigdy nie miałem.

Btw. jaką broń wybierasz pod 4?

Nades

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...