Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Router się resetuje

WasserFull

Pytanie

Opublikowano

Witam. Otóż mam ostatnio problem z routerem. On często się resetuje, tzn zrywa połączenie z internetem i tam gdzie jest zielona lampka to zanika. Mam internet z Netii i był ostatnio u nas taki koleś i on zrobił różne testy, i okazało się, że wszystko działa dobrze, więc musi to być wina routera. I ja tak myślę, czy mozliwe jest ze zrywa dlatego bo sie przegrzewa? Strasznie cieply sie robi po paru minutach

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@WasserFull

Zielona lampka o której napisałeś co symbolizuje? Zasilanie? Wi-Fi?

Strasznie ciepły czyli dokładniej jak bardzo jest gorący? Jeśli naprawdę mocno to znaczy że router zrywa zasilanie z powodu temperatury.

Opublikowano

Zmień soft routera nawet na starszy i dopiero sprawdź.   Jak masz opcję zmniejszenia mocy radia to zmniejsz na 50% 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

@blackuGT pierw zgasa lampka od wifi a od czasu do czasu zasilania, a on po 4 minutach już staje się ciepły, ale nie aż tak żeby nie można było go dotknąć ;d

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

@WasserFull

Ciepły powinien być, to znaczy że działa - nawet jeśli szybko się nagrzewa :) więc tu problemu nie powinno być, spróbuj porady @Ktosiu jeśli to nie pomoże to mamy jakiś wewnętrzny problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...