Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie... są moje skrzynki?

Leneriver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym poruszyć temat, który od dawna mnie męczy, a jest to znikanie skrzynek z mojego ekwipunku!

Więc mam parę skrzynek takie jak Chroma, Chroma 2, Falcjon, Phoenix itp. Tyle, że liczę ile czego mam i zaczęło ich ubywać.

Posiadałem jeszcze skrzynie Breakout, ale ona też zniknęła.

+Nie logowałem się na jakich nie wiadomo jakich stronach (tak mi się wydaję), ale jedyna strona, na której się logowałem był CS:GO Longue, co nie powinno mi raczej zabierać Caseów.

Oraz wątpię, że ktoś miał hasło do mojego konta, bo tak to by nie wiem, usunął wszystkie Case, albo je sprzedał, ale portfel steam, ani Ekwipunek Broni się nie zmienia.

Więc nie wiem co może być przyczyną tego, ale prosiłbym o szybką pomoc.

Opublikowano

Wejdź w ekwipunek -> historia wymian i zobacz, czy nie zostały one wysłane do kogoś. Jeśli zostały i nie robiłeś tego ty, znaczy że ktoś ma dostęp do twojego konta ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie wierzę! Faktycznie, tyle, że co ja mam teraz zrobić, widać było, że skiny, które zniknęły zostały wystawione, co mam teraz zrobić? Hasło zmienione :p

@EDIT: Na szczęście nie sprzedane :p

Opublikowano

Ktoś Ci chciał pomóc, żebyś przestał otwierać. Btw. z nowego urządzenia jest blokada na rynek + dochodzi logowanie się z nowego urządzenia, więc email też polecam zmienić.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Akurat zauważyłem, że wystawił też jakieś karty + moje 3 skiny, więc zmienię e-mail.

Dzięki wszystkim, każdy dostaje Lajka :0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...