Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error code m2bob

grzesiiuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd te przypuszczenia?

Przecież piszą, że dziś. Po co mieliby oszukiwać ludzi?

-------------------

Proszę bardzo.

M2Bob już działa!

Opublikowano

Nie działa jeszcza na globalach, ten fix który dodali nie rozwiązuje wszystkiego, dzisiaj popołudniu Slait będzie to poprawiał.

Opublikowano

@alelaska

A czego się spodziewałeś, ten programik jest na równi z HackShieldem jak nie ciut gorszy. Ja wczoraj już przegrałem 8h na m2bobie i wszystko pięknie ;>

Opublikowano

Wczoraj był zbugowany sklep, dzisiejszy patch to rozwiązał i wszystko już działa ;) A co to zabezpieczeń gameforge'a to trochę to smutne że poszły się j***ć w 1 dzień :D Z drugiej strony trudno spodziewać się po nich czegoś ogarniętego.

Opublikowano

Mi się wydaje,ze szkoda im kasy na lepsze zabezpieczenia.I wola trzepac hajs niz zajac sie programami antyczitowymi .Bo tak na prawde czity dzialaja od 2008 roku do 2015,tylko,ze niektore nie dzialaja takie jak dmg czy drophack.I ten m2fish by erpel.Ale i tak te najwazniejsze dzialaja.Ale jednak m2fish byl najlepszym ktos by sie podjal tej pracy nad m2fishem,aby przywrocic go do zycia?

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...