Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto zagrać w Cabal 2?

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo,
szukam jakiegoś fajnego rpg'a z nienaganna grafiką.
Grałem kilka lat temu w Cabala, a że mam chęci zagrania w kontynuację tego tytułu, to mam kilka pytań.

Czy Cabal 2 jest klapą i niewypałem jak to o nim piszą?
Czy w grze jest sporo polaków?
Czy nie ma problemu z serwerem(częste disconnect'y)?

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Osobiście nie grałem, ale osoby, które w to grały mówią, że to totalne dno. Cabal 2 nie ma dużo wspólnego z Cabalem jak piszą. Dla niektórych to plus, dla innych minus. Podobno jakieś problemy z pobieraniem i ogólnie. Czytałem to na ich FB, zniechęciłem się, a już miałem pobierać :p

Mustang is maj konik

9EN2PJt.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cabal > Cabal 2

Jest sporo polskich gildii posiadających TeamSpeak.

Osobiście, nie zauważyłem żadnych minusów tej gry i nawet mi się spodobała, klimat jest jednak o niebo lepszy w pierwszej części.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na początku gra prezentowała się całkiem spoko. Nowy świat, nowa przygoda. Wszystko do poznania. Jednak wraz z tym poznawaniem gracze coraz bardziej zaczęli narzekać. Problemy z optymalizacją, blokada w niektórych rejonach świata, zmienianie trudności dungeonów itd. Co prawda Polaków można było spotkać praktycznie na każdym kroku i było kilka na prawdę potężnych gildii pod względem ilości członków. Ostatnio wbiłem zobaczyć czy coś się zmieniło, to zauważyłem, że żaden z moich znajomych (pełna lista znajomych) nie był online i co więcej, nie miał poziomu, do którego ostatnio zwiększyli. Cabal 2 leży i kwiczy, cud go może uratować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...