Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Nowy Dysk - Starting Windows - Problem

BornVillain

Pytanie

Opublikowano

Witam was

Kupiłem nowy dysk,problem jest taki - odpalam obojętnie jakiego Win7 - i jest tylko loading Files - potem wyświetla się tylko Starting Windows - i tyle nic nie ładuje ani ikonki ani nic ! Co robić ludzie pomocy !

Z góry dzięki !

PS:próbuję instalować Win Xp..narazie dane na dysk idą..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro zainstalowales win xp to mozesz wejsc do systemu. Bedac zalogowanym wsadz pena i wywolaj instalacje okienkowa.

Moj komputer > "nazwa_pendrive" > uruchum instalke.

Jezeli bootowanie nie dziala to zawsze jest milion innych sposobow na instalacje.

Opublikowano

Ok zacznę jeszcze raz od początku..bo się trochę pozmieniało,postaram się to mniej więcej wytłumaczyć : Podpiąłem nowy Dysk włożyłem PenDrive i chciałem zainstalować Win7 [oczywiście działającego] i nic ! Załadowało pliki tzw : Loading Files [chyba jakoś tak,ten biały pasek co idzie na początku] załadowało się,i się wyświetliło tylko Trwa Uruchamianie Systemu Windows i tyle - żadne ikonki Microsoft`u się nie pojawiły tylko ten napis..Spróbowaliśmy innych Win7 [oczywiście działających ] i to samo ....

+

@ref

Ale stało się i coś innego ! Udało się zainstalować Win Xp ! Stało się coś jeszcze gorszego - na miejsce XP chcieliśmy Wgrać Win7 i prawie się udało wszystkie rzeczy odnośnie instalacji się pojawiły i zrobiły a potem zaś to samo Trwa Uruchamianie Systemu Windows i koniec ..

Czyli w skrócie : stary System da się zainstalować ale nowy [Win7] już nie !

Proszę o pomoc !

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...