Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy istnieje inny skuteczny sposób?

Salvanes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnośnie CS:GO. Otóż chodzi o to, że ostatnio skusiłem się żeby pograć trochę na cheatach, no i dostałem VAC BAN. Teraz chcę kupić nowego CS'a i zacząć od nowa na czysto. Jednak mam pewne obawy co do kolejnego bana, ponieważ cheaty niby usunąłem, ale ktoś kiedyś powiedział, że nawet na nowym koncie załapał VAC'a mimo usuniętych cheatów, co by świadczyło o tym, że pliki mogłby się gdzieś głębiej zaszyć i jedynym rozwiązaniem byłby format. Tylko problem jest, że formatować dysku nie bardzo mam ochotę bo mam masę ważnych plików, także czy istnieje jakieś inne rozwiązanie które pozwoliłoby wyczyścić komputer ze wszystkich śmieciowych plików i wirusów bez konieczności formatowania? 

Do you feel lucky?

Opublikowano

Nie musisz czyścić kompa. Możesz mieć cheaty na dysku, ale one wtedy nie ingerują w grę, bo nie są włączone. Nie musisz robić żadnego formata, o nic się nie martw.

Opublikowano

Jesteście 100% pewni ? Bo wiecie, nie chcę wydawać 50zł na darmo, a jednak historia tego gościa trochę mnie zaintrygowała. Na forum steam ludzie piszą, że system VAC potrafi wykryć pliki na komputerze, a nie mam pewności czy ten cheat się w jakimś stopniu nie rozprzestrzenił.. No ale i tak dziękuje za odp.

Do you feel lucky?

Opublikowano

Wyżej koledzy dobrze Ci napisali, ale może kolejna osoba jak Ci to potwierdzi to będziesz spokojniejszy :) Nie masz co się bać. Znam takie osoby, które od paru miesięcy raz grają na czitach, zmieniają konto i tam grają zupełnie czysto i żadnej blokady nie ma. Póki nie odpalisz czita na czystym koncie to jest ok.

Opublikowano

Okay, dzięki. A jak kupię CS'a na drugie konto to będe musiał go od nowa pobierać i instalować? Pytam, bo mam tymczasowo internet mobilny limitowany (mega sh*t) i ściąganie 5gb to byłoby ciężką sprawą.

Do you feel lucky?

Opublikowano

Okay, dzięki. A jak kupię CS'a na drugie konto to będe musiał go od nowa pobierać i instalować? Pytam, bo mam tymczasowo internet mobilny limitowany (mega sh*t) i ściąganie 5gb to byłoby ciężką sprawą.

Też taki net mam i sobie od kolegi na penku wziąłem B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...