Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Starte biurko ;s

kawaii Maki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, tak jak w temacie - biurko mi się starło (a raczej jego większa część). Co jak co, ale biurko ma 11 lat i w związku z używaniem na nim myszki, po prostu się starło, aż do tego stopnia, że na startej powierzchni mysz zaczyna świrować ;d (nagłe zmiany różnych czułości). Problem jest na tyle poważny, ponieważ starta część to, strefa robocza w moim przypadku, a tak jak pisałem - na takiej powierzchni nie da się normalnie wykonywać różnych czynności myszką. Tak więc, co mi poradzicie, żeby uzyskać efekt z przed starcia ? może jakimś papierem ściernym i wylakierować ? Oczywiście (chyba), nie muszę mówić, żeby darować sobie odpowiedzi typu zakup nowego biurka ;D 

Z góry dzięki za pomoc ! :)

EKcyFTZ.png

Opublikowano

A jakie masz biurko? Bo ja np. mam wysuwaną część na np. klawiature, a że na niej myszkę też trzymam to i się ściera często, przez co już raz wyjęłam tą wysuwaną część (dechę) i odwróciłam na drugą strone, w sensie żeby ta starta częście była w lewym górnym rogu, o ile wiesz o co mi chodzi.

Innych metod niestety nie testowałam jeszcze, więc ciężko mi tu coś doradzić.­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jak to bym proponował kupić podkładkę pod mysz, bo sam korzystałem z myszy na samym biurku i często właśnie jak to określiłeś mysz świrowała, w grach zaczynała mi się kamera obracać we wszystkie strony. Tania podkładka kosztuje mniej niż 10 złotych więc to nie powinien być problem, a w każdym momencie można ją zdjąć z biurka ;)

qTyp0z6.png

Opublikowano

Problem jest w tym, że mam podkładkę - materiałową i też coś nie chce łapać .. (mysz nowa; a4tech v7m)

No to musiałbyś kupić jakąś malutką platformę (nie wygodne) albo twardszą podkładkę, nie mniej to za dużo nie da, bo po 12 latach to luksusów nie oczekuj.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Są takie duże podkładki pod myszkę dla graczy, które zajmują pół biurka, więc miałbyś dobrą do grania i do zamaskowania tej powierzchni.

Opublikowano

Ja jednak radzę zakup nowego biurka i nie dziadowanie w przyszłości

Na oko Twoje biurko wyniosło Cię 1,83zł miesięcznie więc należy mu się emerytura.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz kupować biurka.

To kup podkładkę.

Taką większą.

Razer Goliathus

Podkładka taka do gier np.CS:GO.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...