Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aero2 a wot

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie:

Jak dziala aero2 i czy on jest naprawde darmowy??

Co zrobic zeby z niego korzystac i jak.

Mieszkam w sanoku jest tu zasieg aero?

I czy nadaje sie do grania w wot??

Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! 

Opublikowano

Odpowiem tylko na ostatnie pytanie - nie. Nie nada się. WoT jest wymagającą grą jeśli chodzi o internet, granie na 150-300 pingu to nie gra, do tego po upływie jakiegoś tam czasu (30 minut?) wywali internet i przerwie bitwę. Nie ma sensu.

Opublikowano

Dodam, że aero2 nie nadaje się do żadnych gier online (chyba, że jakieś tekstowe). No chyba, że jesteś naprawdę blisko nadajnika.

Opublikowano

Odpowiem tylko na ostatnie pytanie - nie. Nie nada się. WoT jest wymagającą grą jeśli chodzi o internet, granie na 150-300 pingu to nie gra, do tego po upływie jakiegoś tam czasu (30 minut?) wywali internet i przerwie bitwę. Nie ma sensu.

A czy jest nadal darmowy?

Opublikowano

Co Wy gadacie, normalnie będzie grał - rok temu na wyjeździe w górach, jak deszcz lał to na luzie rankedy w lolu grałem na aero2

Opublikowano

Co Wy gadacie, normalnie będzie grał - rok temu na wyjeździe w górach, jak deszcz lał to na luzie rankedy w lolu grałem na aero2

Miałem Aero2 przez 2 lata i śmiem wątpić w tą historię, chociaż to było dość dawno, więc mogło się coś zmienić. Ale nawet jeśli tak było to najprawdopodobniej byłeś w pobliżu nadajnika.

Opublikowano

Dodam, że aero2 nie nadaje się do żadnych gier online (chyba, że jakieś tekstowe). No chyba, że jesteś naprawdę blisko nadajnika.

Nadajnik mam jakies kilka kilometrow od domu w loni prostej 3-5km.

A wot potrzebuje łącza o predkości 120kbs/s.. To powinno chodzić

Nadajnik mam jakies kilka kilometrow od domu w lini prostej 3-5km.

A wot potrzebuje łącza o predkości 120kbs/s.. To powinno chodzić

Opublikowano

Na aero2 to ja w LOLa grałem i PING około 100 i ładnie szło.

Płacisz 27 zł i masz internet do grudnia 2016 roku/

No to ja chyba mieszkam na jakimś zadupiu, bo nie szło w nic pograć. Chociaż może to też zależeć od tego ile osób będzie z tego korzystać.

Nadajnik mam jakies kilka kilometrow od domu w loni prostej 3-5km.

No to jesteś bardzo blisko.

Opublikowano

No to ja chyba mieszkam na jakimś zadupiu, bo nie szło w nic pograć. Chociaż może to też zależeć od tego ile osób będzie z tego korzystać.

No to jesteś bardzo blisko.

Bodajże 1/2 kreski były bo mieszkam w mini kotlinie. 

Deus vult

Opublikowano

Bodajże 1/2 kreski były bo mieszkam w mini kotlinie. 

A dawno korzystałeś z tego Aero2? Jestem ciekaw, bo może faktycznie się coś polepszyło. I czy ciągle trzeba wpisywać Captcha'e?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...