Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje dzialajacych pluginow 1.7.2

ImagineDragon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|                                                
        |
                                                     |                                                
        |
                                                     |                                                
        |
                                                     |                                                
        |
                                                     |                                                
        |
                                                     |                                                
        |
                                                     |                                                
       |

|    
        |
                                                     |                                                
        |

Witam
Jestem w trakcie robienia serwera x, i jak go ukoncze oczywiscie ze zrobie reklame :> Ale narazie poszukuje dzialajacych pluginow, to tylko 3 pluginy wiec nic wielkiego :>

- Plugin na gildie bez cuboidu
. (przetlumaczony opcjonalnie)
- Plugin na Jukebox gdzie mozna go postawic i jest cuboid dla gracza (przetlumaczony opcjonalnie)
- Plugin ktory pomoze Administracji ogarnac graczy, czyli, automatycznie zamienic przeklenstwa np. Kurczaki a nie K****, i zeby zamiast reklamy, pisalo np. Ten serwer jest najlepszy, jednak jestem idiota ktory reklamuje inne serwery. (przetlumaczony opcjonalnie)

Z gory dziekuje :> Prosze nie nadsylac takich rzeczy jak : Sam ze znajdz w Google, poniewaz szukalem godzinami i tylko widzialem na wersje 1.5.2, 1.6.4...

85840330772530272164.png

Opublikowano

Co do tego "ogarnięcia chatu"

To tutaj łap skrypcik

1. Reklama innego serwera

on chat:
  message contains "192", ".pl" or ".tk" or "mc." or ",net" or ",eu" or ",pl" or ".net" or ".com" or "37" or "Zapraszam na serwer" or "Zapraszam serwer" or "IP serwera" or "Zapraszam was na serwer" or "zjebany serwer" or":
    replace message in message with "Kocham serwer CoreLife . Najlepszy serwer SkyBlock!"
    wait 1 seconds
    send "&2[Console -> &aJa&2] &aMy Ciebie tez kochamy <3"

2. Przeklenstwa

on chat:
  message contains "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo" "slowo":
    replace message in message with "*Cenzura*"
    wait 1 seconds
    send "&2[Console -> &aJa&2] &aLadnie to tak przeklinac?"

Zamien tylko "słowo" na słowa ktore mają być cenzurowane ;)

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Z tym jukebox'em to plugin PreciousStones. Sam posiadam ten plugin i ostrzegam, że jego ustawienie nie jest łatwe. Jeśli chcesz, mogę podesłać ci jego config na pw. Nie chcę udostępniać go publicznie, ze względu na pracę jaką włożyłem w jego konfigurację (miesiąc). Napisz mi tylko jaki promień ma mieć działka w boki i jaką wysokość do góry. Ps. Spolszczenie też mam. Nie całe, ale najważniejszych wiadomości.

IP: mcity.com.pl | 1.16.3

https://mcity.com.pl > Strona serwera MCity

logo.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...