Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladiatusPVP - Rubiny

Vertek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wam przedstawić jeszcze jeden programik do serwera gladiatuspvp.com a mianowicie bota, który sam opiekuje się twoimi rubinami :P. Jak wiadomo, po założeniu konta z reflinka i wbiciu 90 lvl nasz mainChar dostaje 5 rubinów, bot właśnie na tym polega, rejestruje konto, wbija 90 lvl (kupując po drodze rzeczy, najemników itd), usuwa konto i znów rejestruje te samo konto, tak w kółko :). Reszta jest opisana na stronie bota

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Opublikowano

działa polecam ,  ale nie  używać  jak głupi bo serwer laguje :D

przy 20 kontach  ze strony  bota 0 zastrzeżeń ale  jak  na serwer sie chce wejść  to lagi ... 

PS: dla osób bez zmiennego  ip nie polecam  czasem dają bany :D 

Opublikowano

Albo ja coś źle robię, albo bot mi nie działa. Odpaliłem bota wpisałem w nim dane konta, które ma założyć, podałem refa z mainChar'a, kliknąłem rozpocznij i nic. Od 30min stoi w miejscu i nic się nie dzieje. 

Dlaczego? Co robię źle?

Opublikowano

Stawiam na zły reflink, jeżeli wbije 90 lvl a nie doda rubinów dla postaci to na 99% reflink zły

mozesz mi napisac jak wpisujesz tego refllinka

dobrego bota zrobiles szybko na tym lvl leca 15min i 90 a tak z innej beczki rekrutacja do gildii on?

Opublikowano

wpisuje te cyfry w moim przypadku 3969 i nic wbija 90 i dalej  0 rubli  8S nie wiem moze to jest przez  bana banaana

a tobie działa bot??

Opublikowano

wlasnie to zrobilem napisalem do ludu co maja duzo rubli ok 10 ludzi .Czekam na odp tera mi tyle 

mi 1k nie trzeba wystarczy 25 na centka bo daje 2x zloto i exp a do tego 2 razy krocej trzeba czekac  a bez nie chce mi sie wbijac za bardzo .

Opublikowano

Kwestwia w tym że support GladiatusPVP albo zniósł ruble za reflinki - ewentualnie może być tak że zmienili minimalny poziom refa. Teraz może zrobili od 100lvl czy coś, sprawdzę to dzisiaj i zrobie edit. Natomiast, tak jak napisał Lou, odnośnie zmiennego IP - jeżeli ktoś nie ma zmiennego IP niech użyje GhostIP choć w 100% nie możemy mieć pewności czy nas nie zbanują. Ja na szczęście się nie musze tym martwić, zmienne ip to rewelacja gdy chcemy pobocić ^^

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...