Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike Global Offensive in Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wam zaproponować serwer MC CS:GO. Odnośnie trybu rozgrywki to sami wiecie jak ona wygląda w CS:GO i wielkich zmian nie będzie. Na początku będą 3 mapki: dust2, nuke i mirage które są już gotowe. Pliki też są gotowe w 85%. Poszukujemy grafika który zrobiłby texture pack. Otwarcie serwera za około miesiąc, półtora. Jeśli macie propozycje zglaszajcie je poniżej, napewno się do nich odniesiemy ;)

Zapraszamy do dyskusji :)

Opublikowano

Gry w grach nie wypalaja... Moze jak dobry textur pack stworzycie to szansa jakas bedzie, ale na grafika gruba kase bedziesz musial wydac :P.

Opublikowano

@Etaku C***a, wypalają. Tylko ludzie na mpc tak piszą.

@topic Gry w minecrafcie wypalają, ale nie wszystkie. Było już dużo serwerów CS i każdy po 1-2 miesiącach upadał.

Więc ja bym Ci poradził zrobić coś innego :)

nRdaJ3Y.png

Oficjalne oświadczenia Sralandora10: Chujnus - nazwa serwera, nie ma na celu nikogo urazić ew. Mnie Sralandora10.

Opublikowano

Grałem na serwerze MInecraft CS:GO i po 10 minutach wyszedłem i nie wróciłem już więcej. Pliki ogarnięte, dobry txt, ale tryb tak nudny, że spać się chce :/

qTyp0z6.png

Opublikowano

@Misiek994 jak bedziesz mial w ekipie zaawansowanego programiste oraz grafika + reklamy serwer powinien wypalic, ale jak macie liczyc na pluginy z neta to dajcie spokoj.

Opublikowano

@Misiek994

Zapraszam na priva ;)

Mógłbym wykonać owy texturepack...

Napisz ile +/- texturek do zmienienia, jakie bronie oraz wynagrodzenie.

+ Jaki rozmiar textur

32x32/64x64/128x128...

Pozdrawiam :)

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Wypalić to wypali, ale chyba siebie. Ile było takich serwerów, ktoś to zliczył? Każdy kto chociaż tydzień miał okazję zaprzyjaźniać się z jakąkolwiek wersją csa nie będzie w stanie

nic grać w minecraft. Aimowanie nie jest tam możliwe w żaden sposób. Po kilku minutach na serwerze, który był dopracowany perfekcyjnie i odwzorowywał kultową strzelankę

miałem dość i wyszedłem. Po co robić grę w grze, skoro wystarczy kupić drugi produkt? Nonsens jakich mało.

343731479829004887779.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSralandor10

Co proponujesz? ;)

@1361622928-U485574.pngDyloN

Ciekawe gdzie grałeś ; > jak trafiłeś na byle jaki serwer to co się dziwisz ;) Nie kazdy serwer musi być nudny. Kwestia zaangażowania ekipy.

Napisz do mnie prywatną wiadomość jak chcesz to ip Ci podam :)

qTyp0z6.png

Opublikowano

Zależy jak ciekawy to będzie serwer Minecraft połączony z CS. Innym się udaje ciekawie stworzyć serwer Minecraft na podstawie innej gry, a innym nudnie. Polecam stworzyć taki serwer, a gracze sami wejdą i to wszystko ocenią, ale jak wiadomo - nie każdemu dogodzi serwer lub sam jego tryb.

Co do poszukania grafika, to zapraszam do napisania w tym subforum od tego:

Minecraft - Współpraca przy serwerze

Wymagane 25 postów oraz miesięcznego stażu, aby utworzyć temat, a Ty akurat te wymagania spełniasz. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myśle że to z*******y pomysł i gdyby mapy były zrobione identycznie jak w cs a txt pack ogarnięty to bym zagrał  ^_^

Moja propozycja to rangi jak w cs silver 1 itd ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...