Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odlaczyc klawiature od laptopa ?

Sharperino_MPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloszka.

Ostatnio zalalem mojego laptopa HP 250 G2 woda niegazowana i czesto spamuje mi nawiasami albo po prostu pisze mi od tylu (xD). Probowalem wylaczyc ta klawiature w biosie ale przekopalem caly bios i nie znalazlem takiej opcji takze chcialem sie was zapytac gdzie dokladnie w srodku tego laptopa bedzie jakis kabel od klawiatury ? 

Model lapka : HP 250 G2

8kHod.png

Opublikowano

Żaden, masz śrubki z rysunkiem klawiatury odkręć to wyciągniesz i odepnij taśmę. W twoim musisz najpierw cały rest górny ( pokrywę ) ściągnąć by odpiąć klawiaturę 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Żaden, masz śrubki z rysunkiem klawiatury odkręć to wyciągniesz i odepnij taśmę. W twoim musisz najpierw cały rest górny ( pokrywę ) ściągnąć by odpiąć klawiaturę 

"Zaufana osoba" XDDDDDDDDD

Pierdolisz glupoty ziomus.. odpialem ten niebieski kabel i klawiatura off dziekuje dobranoc temat do zamkniecia

a koledze prosze sciagnac zaufana osobe bo taka nie jest xdddd

8kHod.png

Opublikowano

Nie we wszystkich modelach HP 250 G2 masz taka opcję, laptop ten jest z intelami trzeciej albo czwartej generacji  i ekranem 14 lub 15 cali. Akurat widziałem model w którym klawiatura i padzik jest wypinana po ściągnięciu górnej pokrywy ,  nie moja wina że obrazka mi nie wczytuje na telefonie a ty  nie podałeś wersji laptopa tylko model

Podałem ci rozwiązane dla takiego modelu jaki widziałem 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...