Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nVisGaming.pl poszukuje osób/osoby do stworzenia serwera dla sieci

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć , jestem  z nVisGaming.pl

nVisGaming.pl  jak sam tytuł wskazuje to Gaming, nasze drużyny jeżdzą na lany itd.

Ale też inwestujemy w serwery , obecnie posiadamy bardzo popularny serwer teamspeak ts.nvis.pl i serwer CS:GO arena.nvis.pl któremu też się powodzi.

Od dawna chcemy zainwestować w minecrafta , nawet były 2 próby ale po prostu nie ma u nas osób które mogą rozkręcić a co dopiero prowadzić owy serwer.

Tak więc poszukujemy osobę/osoby które by nam pomogły.Porozmawiać możemy z każdym ale jednak mamy oczekiwnia :

-Oczekujemy stworzenia serwera od zera  , czyli cała konfiguracja łącznie z pluginami .

-Dobranie i wyznaczenie  zarządu całego serwera (Administracja)

-Promowanie serwera

-Aktywne prowadzenie serwera

Oczekiwania są no dosyć ogólne , ale nie trudno się domyślić że chcemy stworzyć sieć serwerów na największym poziomie.

Osoba której poszukujemy to osoba co ma czas i chce go zainwestować w coś co może okazać dużym sukcesem.

W sumie to oczywiste ale lepiej jednak napisać , osoba taka musi się zajmować tylko serwerem a wszystkie inne usługi jak np : Grafiki potrzebne do serwera , to oczywiście oferjuemy my.

Więcej informacji w kontakcie :;

Ts3 - ts.nvis.pl  (Zgłoś się do kogoś z administracji i spytaj o wilczaxa w sprawie postu z forum.)

PS :Do Administracji forum -  mam nadzieje że nie pomyliłem działu , jeżeli tak to Przepraszam

Pozdrawiam wszystkich!

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...