Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieodpychanie z konia a ban na PL'u

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jaka jest szansa że dostane bana grając na PL'u na kamermodzie z włączanym nieodpychaniem i tylko tym ? Nie będę używał w pobliżu innych graczy itp. Sprawa jest czy to mogą w logach wykryć.

Opublikowano

Oni w 90% banują dopiero jak ktoś cię z ucha strzeli :D

z 2 lata temu zaczynałem expiłem na tym do 75lv konto sprzedane i koleś do teraz gra tak więc ... ;)

Opublikowano

Nie masz? poczekaj jeszcze troszke, GM się sporo opiernicza ale jak ja niedawno 4 dni po 20h łowiłem na fb w m1 to mnie zbanowali.

Opublikowano

Tylko jeśli cię nagrają, jak będziesz na odludnionych miejscach, gdzie nikogo praktycznie nie ma to szansa że dostaniesz bana to 10% :D

Ja łowiłem na fb kiedyś przez całą noc, o 10 rano akurat popatrzyłem i w tym momencie się obok mnie gm pojawił :D Przywitałem się i bana nie dostałem :D

Latałem też po m2 z wykrywaczem metinów przez rzeki i góry i też nic... :D 

Miłego expa :3

Opublikowano

tez bym pogral tylko i wylacznie na tym hacku..  a to nie jest teraz tak ze wystarczy odpalic samego kamermoda nawet bez wlaczonych hackow i sie dostaje bana?

Opublikowano

Bo najwiecej adminow siedzi na dolinie i w świątyni.I czasami tez w m2 na niewidoku.Teraz sie moga opierniczac jak wprowadzili nowa blokade clienta

/niereg. sygna

Opublikowano

I co z tego że ta blokada, jak już dziś lub jutro będzie M2Bob, i będzie jak dawniej.

A szansa taka,  że po logach nie wykryją na 100%.

Opublikowano

Dzisiaj bob nie wyda aktualizacji.To byla wieksza aktualizacja.kwesta tygodni zapewne.Ale im potrzebny hajs wiec w na weekend sie uda lub w next tyg

/niereg. sygna

Opublikowano

Bo to się zgłasza gdzieś indziej nie na support tam mało co z tym zrobią ^_^ zgłaszam każdego napotkanego bota i po 1 dniu sprawdzam czy ta postać jest dalej w rankingu metin2 wtedy jest jasne, że ma bana ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...