Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leave buster

Drzew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi co jest nie tak z tym gównem w trakcie gry poszłem sobie kawe z rana zrobić wróciłem po 4 min i wyskoczył mi komunikat o braku aktywności w grze. Olałem to grałem dalej wygraliśmy mecza a po grze BAN. 

Masakra....

Opublikowano

Domyślam się, że we wcześniejszych grach też byłeś przez jakiś czas daleko od klawiatury, albo po prostu mili sojusznicy zreportowali Cię po meczu.

giphy.gif

Opublikowano

Powiedzcie mi co jest nie tak z tym gównem w trakcie gry poszłem sobie kawe z rana zrobić wróciłem po 4 min i wyskoczył mi komunikat o braku aktywności w grze. Olałem to grałem dalej wygraliśmy mecza a po grze BAN. 

Masakra....

Po co ten temat? widzac ze leave buster swietnie dziala :).Po co startujesz rozgrywke a potem sobie idziesz gdzies na 4 minuty? 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Po co ten temat? widzac ze leave buster swietnie dziala :).Po co startujesz rozgrywke a potem sobie idziesz gdzies na 4 minuty? 

a wiesz, że w lola grają też ludzie którzy mają normalne życie?

z leave busterem jest troche jak z systemem karania za flame - jest aż za dobry xD

Opublikowano

Gdyby Ci sie srac zachcialo to bys nie odszedl nie?

Opublikowano

a wiesz, że w lola grają też ludzie którzy mają normalne życie?

z leave busterem jest troche jak z systemem karania za flame - jest aż za dobry xD

A co maja do tego normalni ludzie? afczyl  z  4 minuty a  moze wtedy go team potrzebowal? nie bron kolegi bo taka prawda jest ze jak sie mecz startuje to sie gra do konca a nie sie gdzie idzie.

Gdyby Ci sie srac zachcialo to bys nie odszedl nie?

Zapewne bym to zrobil przed meczem zeby innym rozgrywki nie psuć :)

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Wszystko jest w porządku, jak widać LeaveBuster działa i ma się dobrze ;) Byłeś AFK to na drugi raz nauczysz się, że kawę robi się przed meczem.

Opublikowano

A co maja do tego normalni ludzie? afczyl  z  4 minuty a  moze wtedy go team potrzebowal? nie bron kolegi bo taka prawda jest ze jak sie mecz startuje to sie gra do konca a nie sie gdzie idzie.

nie mówiłem o normalnych ludziach, tylko o normalnym życiu (w sensie że oprócz lola).

natomiast prawda jest taka że w hierarchii wartości niektórych ludzi SĄ jakieś rzeczy ponad lolem (np kawa żeby nie usnąć grając xD)

btw. na ile bana dostałeś?

Opublikowano

nie mówiłem o normalnych ludziach, tylko o normalnym życiu (w sensie że oprócz lola).

natomiast prawda jest taka że w hierarchii wartości niektórych ludzi SĄ jakieś rzeczy ponad lolem (np kawa żeby nie usnąć grając xD)

btw. na ile bana dostałeś?

5 rozgrywek po 5 min _,_

Opublikowano

5 rozgrywek po 5 min _,_

i tak nie powinno tak być, może we wcześniejszych grach miałeś problemy z internetem? musisz teraz uważać bo następny ban będzie 5 razy po 20 minut

Opublikowano

Teraz jest lepiej, bo dostajesz tylko dłuższą kolejkę, kiedyś były bany po 2tyg za takie coś.

Nic nie zrobisz

bullshit, kiedyś było znacznie lepiej, dlaczego? żeby dostać bana musiałeś afczyć 3-4 gry i to raczej całe gry albo ich większość a bana dostawałeś na 1 dzień potem znowu na 1 dzień potem na 3 dni a potem na 2 tygodnie, w tym czasie mogłeś grać na innym koncie lub robić cokolwiek innego. 

A teraz? poafczysz 2 razy i musisz czekać 25 minut dostajesz kolejnego i czekasz 100 minut.

skąd to wiem? rito kiedyś miało problemy z serwerami...

Opublikowano

bullshit, kiedyś było znacznie lepiej, dlaczego? żeby dostać bana musiałeś afczyć 3-4 gry i to raczej całe gry albo ich większość a bana dostawałeś na 1 dzień potem znowu na 1 dzień potem na 3 dni a potem na 2 tygodnie, w tym czasie mogłeś grać na innym koncie lub robić cokolwiek innego. 

A teraz? poafczysz 2 razy i musisz czekać 25 minut dostajesz kolejnego i czekasz 100 minut.

skąd to wiem? rito kiedyś miało problemy z serwerami...

Noi dobrze ze 25 albo 100 min wkoncu cos zrobili z afkami 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Masakra....

Miałem tą samą sytuację, tyle że prąd wyłączyli w mojej miejscowości na kilka minut, zaraz po tym jak włączyli od razu zacząłem ładować grę, wyskoczył komunikat, dałem ok i gra jeszcze z 15 min potrwała, a po grze ban 5x po 20 min :D Niestety ale niektóre sytuacje nie zależą od gracza lola, a Riot zapomniał, że Polska to taki kraj w którym nie zawsze jest prąd.

Opublikowano

No masz pecha, ja raz dostałem za ping, potem na supporcie mi napisali, że to wina serwera była, ale nie mogą mi zdjąć. O i tyle w temacie. Wątpię, że to przez raporty, tak jak napisał #2, nikt nie będzie Cię raportował za 4 minuty afk-a.

Zapewne bym to zrobil przed meczem zeby innym rozgrywki nie psuć :)

A jak by cię nagle przypiliło? No użyj mózgu i odpowiedz.

Opublikowano

No masz pecha, ja raz dostałem za ping, potem na supporcie mi napisali, że to wina serwera była, ale nie mogą mi zdjąć. O i tyle w temacie. 

Wniosek z tego wszystkiego jest krótki - riot chuje

Opublikowano

Mialem dokladnie taką samą sytuację, którą opisałem w innym temacie - system Riot jest sp*********y, zwłaszcza, że grę wygrałem - za przegraną jednak należałaby się kara za zniszczenie gry...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mi o tyle dobrze, że mogę zignorować te kolejki wydłużone o 20min, bo w tym czasie mogę zająć się pracą/sprawdzić mail/cokolwiek. A jak mam niewiele wolnego czasu, to wchodzę na inne konto i tyle. Konta 30lv kosztują kilkadziesiąt złotych...

Opublikowano

System RIOT - trybunał jest źle skonfigurowany, czyli mówiąc - z******y.

Ostatnio też odstaje za nic reeporty i za to bany ;_;­

Trybunał był nieaktywny przez coś koło rok z tego, co mi wiadomo, a teraz ma "przerwę techniczną". Wejdź sobie na stronę trybunału i się śmiej razem z Nami. :LOL:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...