Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakiego Coda gra najwięcej osób ?

Hola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem najnowszy jest cod:aw, a najwięcej ludu gra w black ops 2.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Moim zdaniem jest trochę inaczej niż mówi D4n100 ;)

W Black Ops 2 gra bardzo dużo osób i jest to moim zdaniem jedna z najlepszych części Coda, lecz najwięcej osób gra nadal w Cod 4 Modern Warfare, tylko jest jeden minus- Większość to osoby które umieją bardzo dobrze grać :D

Ja osobiście wybrałbym Black Ops 2.

Opublikowano

Zdecydowanie COD4 na 1.7 gra bardzo dużo na 1.0 aktualnie nie wiem ale ja osobiście gram w coda już tylko i wyłącznie promodowo ale gdy odpalam platformy takie jak gametracker gameranger czy samego coda to servery są pełne,szczególnie na SnD

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Zdecydowanie COD4 na 1.7 gra bardzo dużo na 1.0 aktualnie nie wiem ale ja osobiście gram w coda już tylko i wyłącznie promodowo ale gdy odpalam platformy takie jak gametracker gameranger czy samego coda to servery są pełne,szczególnie na SnD

i znajdz serwer gdzie nie ma cheatów. 0 antycheatów. Na niektórych jest pb ale i tak ssie xD prawie wszystkie czity dzialaja na tym.

1359121200-U261555.png

Opublikowano

i znajdz serwer gdzie nie ma cheatów. 0 antycheatów. Na niektórych jest pb ale i tak ssie xD prawie wszystkie czity dzialaja na tym.

Wystarczy wejść na server Clanowy gdzie siedzą admini a nie na server z przeglądarki gdzie admin jest raz w roku np na takim AR51 i aimboty tam latają.Serverów clanowych jest od groma wystarczy poszukać a gra bedzie przyjemna

Opublikowano

Kolesia który "dobrze się ukrywa" nie zbanują. Może sobie używać wh i wspomaganie celowania ale i tak mu nie udowodnią.

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Typek który "dobrze się ukrywa" i nikt nie ma podejrzeń jest traktowany tak samo jak inni ze względu na to że "dobrze gra" i nikt nic do niego nie ma więc ten argument nie miał sensu.Naprawdę wejdź sobe na server klanowy i zobaczysz że gra będzie przyjemniejsza a jak kogoś będą podejrzewać to albo dadzą mu bana z trybem błyskawicznym albo go będą specowali i w rezultacie dostanie bana.A po drugie cytując kawałek twojej wypowidzi "ale i tak mu nie udowodnią." ludzie jeśli nie udowodnią komuś że ma wspomaganie widzenia to nie znaczy że bana nie dostanie,teraz się nie patyczkują i tylko leci komenda !ban i nie ma problemu a jak ktoś chce unbana ma od tego stronę internetową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...