Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8/4 pbe update

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riven ssie na tym artcie, może lepiej w grze wypadnie. Dragonblade Riven i tak imo najlepszy skin, może zaraz po Bunny. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

"Harry Potter" - witamy w świecie League of Legends... Kolory u Riven podobają mi się. Blitz kojarzy mi się (jego głowa) ze złą postacią z "Toy Story". Pomarańczowy kolor włosów bardziej by pasował Ahri do jej ogona.

Opublikowano

Riven trafi do mojego arsenału zaraz po wyjściu. Instabuy. Zastanowię się jeszcze nad Ahri i Blitzem. Skiny jak najbardziej na plus, GJ rito gejms :)

Opublikowano

aaaaaaaaaaaaaaaa ten skin do Ahri i do Vladka na pewno wpadnie do mnie na konto :) co do zmian championów to nie można ich ocenić już teraz, bo pewnie na serwery wejdą zupełnie inne

Opublikowano

Arcade Riven

Battle Boss Blitz

Academy Ahri

Academy Vladimir

Academy Ekko

Academy Darius

Riven najlepsza z tych wszystkich skinów, kolorystyka genialna + dźwięki :3

Opublikowano

Cofam moje zdanie o Riven, skin całkiem, całkiem niczego sobie. Aż chyba go kupię.

Również się zastanawiam nad zakupem tego skina, ponieważ pewno będzie na przecenie ~ 975 RP. Skiny "Academy" są słabe, nawet bardzo... Nic specjalnego/ciekawego. Co do Dariusa, Garena, Skarnera oraz Morderkaisera, hmm... Ciekawa jestem jak to będzie wyglądać w praktyce .__.

Opublikowano

"No i nie chcem, ale muszem" 3-ci skin do riven. Instabuy. Bardzo podoba mi się jej recall.

Skiny z serii academy nie robią na mnie wrażenia.

Wydaje mi się, że są już lepsze skiny do blitzcranka niż ten nowy.

giphy.gif

Opublikowano

Fajne skiny do riven, arhi,blitza nawet spoko za to darius wgl mi sie nie spodobał 2/10. Co do zmian jestem ciekaw dariusa i skanera.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Skiny nawet spoko.Zobaczymy co z tymi reworkami.Meta tanków już całkowicie wypadnie community szykuj sie na mete wojowników

Tego najbardziej się boje, bo nie ma nic gorszego od bohaterów, którzy zadają obrażenia i przy okazji nie da się ich tak łatwo zabić. Dodatkowo tacy bohaterzy jeżeli idą full AD to potrafią bić niemiłosiernie, a jak z nimi walczyć? Praktycznie się nie da, zbudujesz armora, a i tak będą klepać, ADC chyba będą spływać w pół sekundy.

BTW. Jakby ktoś szukał po polsku zmian.

Opublikowano

Oba te arcade skiny słabe, ahri i ekko przyjemnie się prezentują.

Darius będzie za silny, pare patchy, i takie nerfy pójdą że znowu będzie grany tylko na brązie :x

Opublikowano

No skiny całkiem całkiem, chociaż według mnie ten do Riven mogli zrobić jeszcze lepiej xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...