Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Sposoby na coinsy

Napster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu postanowiłem zająć się zbieranie coinsów poprzez kupowanie zawodnikow i sprzedawanie ich drożej.

Chciałem sie dowiedziec jakie sa wasze sposoby na zarabianie coinsow pomimo widelek?

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Spróbuj otwierać brązowe paczki po 400 monet. Zawodników + kontrakty wystawiaj po 150 licytacja i 200 kup teraz, a świecące brązowe kontrakty po 350 na kup teraz. Wszystko się sprzedaje, a profit z paczki bardzo duży.

Sposób numer 2:

Spróbuj też sposobu z brązowymi kontraktami nieświecącymi. Są ludzie, którzy sprzedają coinsy i wystawiają karty brazowe za maksymalną ich wartość czyli w tym przypadku 5000. Twoim zadaniem jest znalezienie kilku kart pod rząd z ta samą ilością godzin do końca. Czyli szukasz kontraktu za 400 przykładowo coinsow "Licytuj" oraz 5000 coinsów "kup teraz". To są dwa warunki do jednego kontraktu! Jeżeli znajdziesz kilka kart pod rząd i do konca aukcji zostaje np. 6 godzin i 3 minuty to próbujesz wystawić idealnie swój kontrakt taki sam na 6 godzin (najlepiej czekać te 3 minuty, aby było dokładnie tyle samo czasu do konca) z taką samą ceną czyli na przykład licytacja 400, kup teraz 5000. Dlaczego to działa? Ponieważ ludzie, którzy sprzedaja coinsy każa wystawić graczy kupcowi lub wystawiaja sami z jego konta za taką cenę.

graphic.png

Opublikowano

Spróbuj otwierać brązowe paczki po 400 monet. Zawodników + kontrakty wystawiaj po 150 licytacja i 200 kup teraz, a świecące brązowe kontrakty po 350 na kup teraz. Wszystko się sprzedaje, a profit z paczki bardzo duży.

Sposób numer 2:

Spróbuj też sposobu z brązowymi kontraktami nieświecącymi. Są ludzie, którzy sprzedają coinsy i wystawiają karty brazowe za maksymalną ich wartość czyli w tym przypadku 5000. Twoim zadaniem jest znalezienie kilku kart pod rząd z ta samą ilością godzin do końca. Czyli szukasz kontraktu za 400 przykładowo coinsow "Licytuj" oraz 5000 coinsów "kup teraz". To są dwa warunki do jednego kontraktu! Jeżeli znajdziesz kilka kart pod rząd i do konca aukcji zostaje np. 6 godzin i 3 minuty to próbujesz wystawić idealnie swój kontrakt taki sam na 6 godzin (najlepiej czekać te 3 minuty, aby było dokładnie tyle samo czasu do konca) z taką samą ceną czyli na przykład licytacja 400, kup teraz 5000. Dlaczego to działa? Ponieważ ludzie, którzy sprzedaja coinsy każa wystawić graczy kupcowi lub wystawiaja sami z jego konta za taką cenę.

Słyszałem dużo na temat drugiego sposobu ale podobno łatwo za to wyłapać bana.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Słyszałem dużo na temat drugiego sposobu ale podobno łatwo za to wyłapać bana.

I masz rację, nie zarabiaj w ten sposób, jeżeli nie chcesz stracić konta. Ja niestety byłem na tyle bezmyślny, że tak zarabiałem, a trochę monet straciłem, bo aż 3mln.

Opublikowano

I masz rację, nie zarabiaj w ten sposób, jeżeli nie chcesz stracić konta. Ja niestety byłem na tyle bezmyślny, że tak zarabiałem, a trochę monet straciłem, bo aż 3mln.

A pozatym coinsellerzy już sie na to nawet nie nabierają.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Bardzo się nabierają. Wczoraj zarobiłem na tym 300k, a zbieram tak coinsy od bardzo dawna.

WTF? Próbuje tego sposobu od dwóch godzin i nic nie zarobiłem, teraz na 3h wystawiłem zobacze co z tego będzie. Nie wiem jak wy to robicie ;d

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

WTF? Próbuje tego sposobu od dwóch godzin i nic nie zarobiłem, teraz na 3h wystawiłem zobacze co z tego będzie. Nie wiem jak wy to robicie ;d

Miałem tak, że robiłem ten sposób przez 6 godzin i nic się nie udało, a następnego dnia zarobiłem około 400k. Trzeba liczyć na farta i mieć cierpliwość.

graphic.png

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, a na jakich kartach najwięcej zarobiłeś? W sensie np.brązowe kontrakty, czy srebrne,a moze kondycja.

Brązowe nieświecące kontrakty, tylko.

graphic.png

Opublikowano

Ciągle próbuje coś ugrać na XO ale za cholere nie idzie :/

Nie wiem jak to działa, u mnie da się za to wyciągnąć coinsy. Popróbuj może tego pierwszego sposobu co Ci podałem.

graphic.png

Opublikowano

Nie wiem jak to działa, u mnie da się za to wyciągnąć coinsy. Popróbuj może tego pierwszego sposobu co Ci podałem.

Pierwszy jest beznadziejny.

Wole patent na "Modricia" udaje mi sie go kupic za 4000-5300. Sprzedaje go za 5900 zawsze.

Tylko chodzilo mi o jakis duzy zarobek ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Pierwszy jest beznadziejny.

Wole patent na "Modricia" udaje mi sie go kupic za 4000-5300. Sprzedaje go za 5900 zawsze.

Tylko chodzilo mi o jakis duzy zarobek ;)

Jak chodzi Ci o coś takiego, to polecam Piszczka, Falcao, Llorisa i Rodrigueza na nich też się dobrze zarabia.

graphic.png

Opublikowano

Panowie dzięki za rady, ale za holere nie chce mi sie to sprzedac, wiec bede robil interesy z modriciem, piszczkiem itd.

Do zamknięcia ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...