Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja Rozrywki - Co sądzicie?

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

724541438716698968565.jpeg

Tego nikt się nie mógł spodziewać. Jeśli to wyjdzie, a wyjdzie na pewno, to będzie pogrom.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

HURR DURR ZROBMY COS SZALONEGO NIEMAJĄCEGO SENSU

zmiany fajne, ale bezsensowne, darius fajny buff, ale reszta to najzwyklejsze wpakowanie czegos do ich kite'u, bo tak

­

Opublikowano

Kompletnie niezdarna aktualizacja Morde, oni serio chcą go wsadzić na botlane za typowego ADC... przecież nikt w lobby się na to nie zgodzi, poza tym, jako że jest Melee championem będzie ciągle jechany przez wrogiego ADC, niby ma zasięgowe skille, lecz pobiera sobie z nich życie więc... 
W ten oto sposób Riot całkowicie psuje postać, poprzez nieprzemyślaną decyzję, pomysł by wypalił gdyby inne meele championy były wstanie zastąpić strzelców.

Opublikowano

­Wątpię, żeby Morde mógł sobie wziąć Barona bo to byłoby już za mocne, choć nie powiem śmiesznie by to wyglądało. Tak czy inaczej zmiany na plus, fajnie byłoby zobaczyć takie picki na competitive.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

A teraz będzie sobie pan Darius latał i siekał każdego jak popadnie będąc jednocześnie nie do zabicia.­ Będziemy widywali Mordekaisera na midzie razem ze swoim zwierzątkiem, oraz naszym zadaniem będzie przejmowanie altarów Skarnera. Do tego po mapie będzie beztrosko hasał Garen zadający po 1000 true z ulta najbardziej nafeedowanemu enemy. Imo zmiany zbyt op.

Opublikowano

Cebulactwo tutaj nie zna granic. Płaczecie nad morde jakby on byl grany na lcsach i to był pogrom moronq, a tak nie jest. Darius fajny buff który tylko ułatwi mu walke w teafightach, a garen cos wreszcie wniesie do gry a nie w late wbije sie (jeżeli mu się uda) w adc albo apc walnie q i czeka az ulti zabije.

Opublikowano

Z Tym Mordekaiserem to przesadzili o.O

Czyli od razu wezmie sobie dragona po 6 lvl i dojedzie praktycznie kazdego :O 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

pierdolicie głupoty, ale martwi mnie że zmiany w itemach wyglądają na powrót mety na tanków. no to fajnie się będzie grało, gry z diamentu i brązu będą wyglądały identycznie

Opublikowano

pierdolicie głupoty, ale martwi mnie że zmiany w itemach wyglądają na powrót mety na tanków. no to fajnie się będzie grało, gry z diamentu i brązu będą wyglądały identycznie

Proszę nie obrażać brązów, w brązie się tanków nie picka a jak się picka to się idzie albo w dmg albo biegnie się solo na 5 z 5000 hp.

Morde OP, kupuje go. Teraz z tym smokiem będą fajne temfighty jak brązy będą tego smoka focusować zamiast enemy.

9145114405211911405102.png

Jestem tęczowy :D

Opublikowano

Zmiana mordekaisera jest trochę dziwna. Mam nadzieję, że ludzie nie zaczną nim grać na bocie.

Btw. teraz sama obecność skarnera w grze będzie dużo zmieniać. Punktów do przejęcie będzie aż sześć i są one do przejęcia dla obu drużyn.

giphy.gif

Opublikowano

Według mnie bardzo złe zmiany.

Baron albo smok bijący się na liniach? :O

Garen w late sam w sobie jest mocny, nie do zabicia a ult i tak dmg ma.

W tf'ach darius po ad będzie teraz robił zbyt duże zamieszanie.

A co do Skarnera to nawet spoko zmiana.

Opublikowano

Cebulactwo tutaj nie zna granic. Płaczecie nad morde jakby on byl grany na lcsach i to był pogrom moronq, a tak nie jest. Darius fajny buff który tylko ułatwi mu walke w teafightach, a garen cos wreszcie wniesie do gry a nie w late wbije sie (jeżeli mu się uda) w adc albo apc walnie q i czeka az ulti zabije.

tylko ze to calkowita zmiana kite'u morde nie majaca nic wspolnego z tym co bylo wczesniej, najzwyczajniej nie ma to sensu i zadnego pokrycia, morde byl specyficznym champem (niemobilny mag bez cc za to z burstem) a teraz pchają go na siłe na bota

nie bede mowil o reszcie, dostali te nowe "mechaniki", ale za to jakie nerfy dostali za to co juz mieli, taki skarner nie bedzie miec sensu, garen tak samo

wiekszosc przeczytala co dodadza tym champom, nie to co odejma, a to jest najgorsze i zarazem najwazniejsze 

­

Opublikowano

Mi osobiście średnio odpowiada.  Na wyższym lvl smok bije on dosyć mocno, a to z darkiem i garenem to całkiem nietrafna aktualizacja. Jedynym dobrym rozwiązaniem jest dodanie tych iglic przy red i blue buff. Ale to tylko moje zdanie. 

Opublikowano

Po tym będzie 125512551 poprawek więc niezbyt to wszystko ma sens :D

Opublikowano

Coraz bardziej mnie odpycha ta gra zamiast naprawiać bugi zająć się cheaterami to wynajdują coraz to większe głupoty... Przecież te postacie będą insta pickiem w każdej grze.. RITO lecz się. 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Meh... Garen -20% slow jak trafi kogos z E, jak mozna bylo cos takiego wymyslic? Bezsens. To jest nerf nie buff. Skarner tez duzo straci kosztem tych portali. Jedynie darius moim zdaniem na tym zyska chociaz to tez nie jest pewne. Co do morde - wyglada ciekawie. Pojdziesz nim na bota, wbijesz pierwszy od przeciwnikow ulta i easy dragon na 6lvlu, potem nie dosc ze dostajesz buffa od drake to jeszcze dostajesz ghosta

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...