Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywitanie

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje pytanie jest następujące. W jaki sposób przywitać się z kobietą, która znajduje się w towarzystwie mężczyzn i z którą nie łączą mnie żadne stosunki oprócz koleżeńskich? Przytulenie odpada, całus w policzek też i przywitanie się dłonią również (jeśli kobieta sama nie poda ręki na przywitanie) Czy należałoby w takiej sytuacji powiedzieć kobiecie -Cześć z daleka, skinąć głową na powitanie czy nic nie robić? Dodam, że z innymi osobami płci męskiej witam się normalnie. Sytuacja opisana, jest tylko przykładem.

Opublikowano

Z reguły z koleżankami, etc wita się poprzez całusa w policzek. Jeśli to jednak odpada to po prostu powiedz jej cześć i tyle. Nie ma tu raczej żadnej filozofii. ;)­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

K***a, jak tak patrzę na te tematy w pogaduszkach to tu same chyba jakieś odludki są, które wychodzą z domu raz na rok i nie wiedzą co robić w najprostszych sytuacjach... #ja #p******e

Jak dziewczyna Ci podaję rękę, to Ty jej też, chcę Cię ona przytulić na powitanie, to też to k***a robisz, mówi Ci hej, to odpowiadasz hej, no k***a, trudne, c'nie?

Aaa sorry, bym zapomniał, jak Ci dziewczyna nic nie mówi/nic nie robi na powitanie, to Ty jako chłop powinieneś się niezwykle wysilić i się przywitać jako pierwszy, niektóre dziewczyny tak mają i za c***a pierwsze Ci nie powiedzą cześć...

Opublikowano

K***a, jak tak patrzę na te tematy w pogaduszkach to tu same chyba jakieś odludki są, które wychodzą z domu raz na rok i nie wiedzą co robić w najprostszych sytuacjach... #ja #p******e

Jak dziewczyna Ci podaję rękę, to Ty jej też, chcę Cię ona przytulić na powitanie, to też to k***a robisz, mówi Ci hej, to odpowiadasz hej, no k***a, trudne, c'nie?

Sam sobie przeczysz :DD "Pogaduszki" mówią same za siebie. 

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Ja p******e XDD

Z reguły to dajesz jej buziaka i tyle na powitania chyba, że jesteś pizda lub homoś to możesz rękę podać ;v

Wycaluj 20 kolezanek z klasy geniuszu
Opublikowano

@sebasku

Pytam się ze względu na to, że facetowi nie wypada pierwszemu podawać kobiecie dłoni na przywitanie.

Opublikowano

Jak można podać rękę koleżance, wtf :D Ja to z takimi bliskimi koleżankami to się przytulam i całus w policzek, a te z klasy to siema bez jakiegokolwiek dotyku bo to jest imo głupie.

Opublikowano

Nie no k*rwa wiesz dajesz jej ch*ja do mordy i będzie gites........

Podanie ręki to nie jest dobry pomysł.

Więc albo cześć z daleka albo buziak w policzek.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jeżeli jesteś daleko to możesz skinąć głową, jak blisko to "cześć" lub "dzień dobry", whatever. Miałam raz sytuacje, gdzie spotkałam pierwszy raz faceta (młodego), który całował w rękę na przywitanie (nie pamiętam czy na pożegnanie również), było to dość szarmanckie, ale również dziwne jak na te czasy :p

Opublikowano

Jeżeli jest to zwykła koleżanka to wystarczy normalnie się przywitać: cześć, siemka itp powinno wystarczyć. Jeżeli znacie się dość sporo to pocałunek w policzek powinien być normalną rzeczą(czynnością) na powitanie.

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...