Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sandbox Game T-Shirt

WolfTheFive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam takie pytanko, może ktoś z was się orientuje.
Otóż posiadam Sandbox Game T-Shirt w ekwipunku steam, zdobyty podczas rozgrywki w Rust.
Jak dobrze wiecie na rynku koszulka ta chodzi po ok. 30 Euro, problem jednak w tym, że nie moge jej sprzedać.
Kolega wydropił taką samą koszulkę i sprzedał ją za 10 Euro, bo w tamtym czasie chodziła po tyle, a ja posiadam koszulkę, która jest rzekomo "Nie sprzedawalna, wymienialna", pytanie brzmi dlaczego tak? Przez 2 dni byłem w stanie ta koszulkę sprzedać, miało to miejsce mniej więcej chwile po tym jak ją dostałem, w momencie dodania rynku steam do Rusta, a sama koszulka była warta wtedy 2 Euro, więc nie chciałem się jej pozbywać z myślą, że może podrożeć, tyle, że w chwili obecnej nie mogę zrobić nic poza samą wymianą.
Ktoś się orientuje czemu tak jest? Czyżby to jakaś kara czasowa na sprzedaż? Przecież nic takiego nigdzie na itemie nie jest napisane.

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

mqdefault.jpg
Rest in Peace
Big Up!

Opublikowano

To jakiś bug.. Może zmieniałeś coś i masz blokade na 7 dni na handel.

Bo nie ma takiej opcji że nie da się czegoś sprzedać jeśli to jest twoja własność.

14 lat  

Opublikowano

To jakiś bug.. Może zmieniałeś coś i masz blokade na 7 dni na handel.

Bo nie ma takiej opcji że nie da się czegoś sprzedać jeśli to jest twoja własność.

Niestety nie mam takiej opcji jak blokada handlu, przedmiot posiadam od dłuższego czasu, w tej chwili to juz ponad miesiąc, a sprzedać tego nie mogę.

Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale nie byłem obecny przez kilka dni ;)

mqdefault.jpg
Rest in Peace
Big Up!

Opublikowano

hej,

to jest tak że ta koszulka dzieli sie na tradable ale not-marketable i na marketable/tradable

na dole opisu tej koszulki powinien byc napis dotyczacy tego.

Jestem zainteresowany zamieniem sie :P

http://steamcommunity.com/id/stupredindatudumbfag/

Oferta nadal aktualna? Chwilowo nie ma mnie w domu, jednakże w tym tygodniu będę na miejscu to będę miał mozliwość zamiany.

@Edit1

Oferta z mojej strony już nie aktualna.

mqdefault.jpg
Rest in Peace
Big Up!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...