Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Technika/Administratorów Serwera

Misiek1825

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIEAKTUALNE
(Zasypany zgłoszeniami)

L
ycosa

Poszukuję:

Technika:
Osoba odpowiedzialna za stworzenie paczki serwerowej i nadzór.
Wymagane:
-Znajomość Wgrywania pluginów.
-Znajomość Premissions.
-Umiejętność usuwania błędów.
-Znajomość konfiguracji serwera VPS.
-Znajomość prostej obsługi forum.

-Zdolność dobierania i pracowania w zespole.

-Mile widziane zespoły.

Administrator:
-Znajomość World edit/guard.
-Znajomość komend.

-Umiejętność pisania poprawnie po polsku.
-Umiejętność pracy w zespole.
-Umiejętnośc zarządzania podforum.

Oferuję:
Dwa serwery vps.[Jeden z FreeBSD]
Kontakt 24/7.
Stronę WEB z domeną .pl
Miłą atmosfere.
Długotrwałą współpracę.
Gwarancje że serwery nie padną po miesiącu.

Kontakt

GG:5770016
PW:Misiek1825

TEL:791998110

8 LAT Z MPC

Opublikowano

Ja się zgłaszam jako Technik :)

Posiadam Więcej umiejętności ale to już jak pogadamy :)

Oczywiście +14 lat (Micro/Ts3/Skype/Fb Itp.)

GwKVT9z.jpg

Opublikowano

Zgłaszam się na posadę administratora, posiadam wyżej wspomniane umiejętności, lecz nie tylko. Piszę poprawnie po Polsku. Potrafię również pisać skrypty. Praca zespołowa to moje marzenie. Wysłałem zaproszenie na GG. Mam 15 lat, ale w porównaniu do swoich rówieśników jestem bardzo dojrzały i ogarnięty. Posiadam mikrofon i nie mam problemów z rozmowami na TeamSpeak'u czy też Skype, aczkolwiek ostatnio zauważyłem, że szumi mi mikrofon, bardzo szumi, ale myślę, że ten problem jest łatwo wyeliminować. W minecraft'a gram bodajże około 2 lat. Jestem doświadczonym graczem tej wspaniałej gry i znam ją bardzo dobrze. Do moich gust najbardziej przypadają takie serwery jak czysty survival, hardcore też, ale bardziej survival, mini games również mi się podobają. Jeśli autor tego postu ma zamiar zrobić serwer innego typu nie będzie mi to przeszkadzało. Jestem człowiekiem, który mówi to co myśli tzn. jestem szczery. Jestem osobą, która uwielbia pisać bardzo długie, wyczerpujące i rozwinięte wiadomości, o poczuciu humoru też wspomnę :D

­

Opublikowano

Witam,

Zgłaszam się na posadę Administratora serwerka.

Moja znajomość pluginu WorldEdit jak i WorldGuard jest moim zdaniem bardzo dobra przez co zawsze mogę służyć pomocą.

Komendy Administracyjne znam według mnie wszystkie i dlatego mogę stwierdzić, że sprawdziłbym się w roli Administratora.

Co do umiejętności pisania poprawnie po polsku nie mam żadnych problemów, znam bardzo dobrze ortografię jak i interpunkcję przez co moje wypowiedzi są zrozumiałe i czytelne.

Lubię pracować z innymi osobami i potrafię w prosty sposób zdobyć ich zaufanie.

Dlaczego się zgłaszam?

Ano dlatego, że szczerze nie mam nic ciekawszego do roboty więc mógłbym wykorzystać swoją wiedzę i służyć nią innym.

Czego oczekuję?

Otóż oczekuję przede wszystkim zaufania i szacunku do mojej osoby, ponieważ bez tych podstawowych rzeczy nie da się stworzyć zespołu.

Mój wiek to prawie 16 lat więc jestem osobą dojrzałą.

Moje doświadczenie także jest duże z tego względu, że bywałem opiekunem innych serwerków więc wiem jak rozmawiać z graczami.

Na ten moment to wszystko, jeżeli jest możliwość abym to Ja został obdarzony zaufaniem i rangą na serwerku to proszę o kontakt ze mną.

Dziękuję.

Opublikowano

Zamykam zgłoszenia(06/08/2015 02:19 AM) dostałem ich masę. Prosze o zamknięcie tematu.

NIEAKUTALNE

8 LAT Z MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...