Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kosa do 20 kluczy?

Emas1878

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko szukam kosy do a właściwie za 20-22 klucze. Oczywiście na loungu różnie to bywa czasem trafi się coś fajnego w niższej cenie? I tu się rodzi moje pytanie jak łatwo ogarnąć jakiś quicksell i jaką kosę która jest godna uwagi można wychaczyć w tej cenie? Znalazłem dzisiaj Hunstmana Safari FT z lookiem MW za 20 kluczy czy to jest w miarę normalna cena czy właśnie takich "promocji" warto szukać.

Opublikowano

Na rynku jest za 52 € min + bierz pod uwagę że to jest float 80+ a nie 60 jak te co są na rynku. Jednak ten nóż to był tylko przykład. Sprawdzając na loungu kosa kosie nie równa względem ilości kluczy i nie mam tu na myśli ch czy cw

Opublikowano

Na rynku jest za 52 € min + bierz pod uwagę że to jest float 80+ a nie 60 jak te co są na rynku. Jednak ten nóż to był tylko przykład. Sprawdzając na loungu kosa kosie nie równa względem ilości kluczy i nie mam tu na myśli ch czy cw

No tak ja mówie o stronie opskins gdzie kupisz za 38

Opublikowano

Ciekawa stronka nie znałem jej. Jednak dalej mi się nie opłaca na niej kupić cokolwiek gdyż kwoty za które trzeba doładować muszą być pełne. Weź pod uwagę że kupując klucze na allegro płaca 1,8 € za sztuke a nie 2,4€  czyli wychodzi 36 € gdy tam musiałbym zapłacić 40$ co wychodzi w przeliczeniu na złotówki podobnie jednak stan jest na prawde FT a na loungu MW. W każdym razie dzięki za polecenie stronki może kiedyś skorzystam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...