Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DawcioCraft

EasyHC

Informacje:

IP: Dawciocraft.ench.pl

Premium: Nie

Moby: Tak

PvP: Tak

Eventy: Tak

Serwer posiada pomocną administracje i ciekawy spawn, który zawiera wszystko co Ci będzie potrzebne w rozgrywce. Dodane są nowe zbroje za smocze monety - 64 diamentów za 16 smoczych monet. Na serwerze jak to na każdym easyhc jest bardzo wysoki drop surowców z kamienia. Są też gildie, które można podbijać. Wejdź na serwer i zostań wojownikiem w top rankingu zabijając przeciwników we wrogich gildiach!

ZAPRASZAMY!

Opublikowano

To że w tej prezentacji nie ma screenów to jest jej największy minus. Od razu na wstępnie można się zniechecić. Sam opis bardzo skrotowy i na dobra sprawe nie mozna wiele o serwerze sie dowiedziec. Dodatkowo jak wszedłem to nikogo akurat nie bylo. Jednym słowem popracujcie nad lepsza prezentacja.

images.jpg

Opublikowano

Moglibyście już skończyć wypuszczać serwery ŚmiećHC proponuje zrobić jakiś serwer z nowym trybem gry

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Gdzie te czasy kiedy prezentacje bardzo zachęcały do gry :/. Teraz ludzie są zbyt leniwi by nad czymś poświęcić czas :/.

1. Czcionka o wiele za duża

2. Brak screenów (a to już podstawa)

3. Spawn no coś ratuje serwer, ale jest nieestetyczny (wszystko jest zbyt blisko siebie a te ściany boczne spawna powinny być usunięte)

Nie hejtuje serwera bo wiem, że administracja da radę poprawić to wszystko i stworzyć lepszy serwer.

P.S. Mimo iż to jest EasyHC to nie dawajcie graczom itemków od tak, od takich rzeczy są eventy.

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Nie postarałem się przy prezentacji, ponieważ przewidziałem, że dostane degrade (i bana) za praktycznie nic.

Na serwerze w administracji nawet 1 osoba oprócz mnie nie pisała poprawnie.

Własciciel ma 13 lat, nie polecam jednak tego serwera.

Jedno wielkie gówno,

wbiłem z adminem na skype oczywiście piszczałka ON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...