Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Umiem coś takiego zrobić,ale ma prawa zastrzeżone.Chyba,ze do wlasnego uzytku bez udostępniania

@alelaska

Tylko do uzytku prywatnego.

Jej? exile to dziewczyna? cale życie w blędzie

@naerarz

Taki mały blad xD

Opublikowano

­

@alelaska

Tylko do uzytku prywatnego.

Przecież skoro jest zakaz przerabiania i publikowania to chyb nie może tego dla Ciebie przerobić :D Możesz się zgłosić do Exile i on Ci to ewentualnie jakoś przerobi i udostępni...

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

­

Przecież skoro jest zakaz przerabiania i publikowania to chyb nie może tego dla Ciebie przerobić :D Możesz się zgłosić do Exile i on Ci to ewentualnie jakoś przerobi i udostępni...

@Sebcio_ xD

On mi nie odpisuje w zadnym temacie a ja chce tylko zeby ktos mogl zrobic game.py na argentus. Bez Udostepniania tylko do uzytku prywatnego ;D

@Edit

@alelaska

To przerobisz game.py z Argentusa zeby uruchamial MH ? ID przedmitow sam zrobie. Jak mozesz napisz PW ;D

Opublikowano

­To umial by ktos takie cos zrobic ? Nie chodzi mi o edycje MH od Exile tylko przerobienie game.py z argentusa zeby go poprostu uruchamial.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...