Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostane Technikiem] ∂ιαвєłєк

∂ιαвєłєк

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tej strony ∂ιαвєłєк, Technik serwerów TeamSpeak

Parę zdań o mnie:

Nazywam się Patryk pochodzę  z województwa DolnoŚląskiego miasto Wrocław uczęszczam do szkoły zawodowej pracuje jako budowlaniec

Dla czego akurat warto wybrać mnie:

-szybka i profesjonalna pomoc

-100% zaufanie

-Wysoka jakość usług

Co Oferuje/Potrafie:

-Zabezpieczenia serwera od podstaw

-znajmość ,permissji 100% czyli tworzenie rang edytowanie

- Konfiguracja Pokebot jts3servermod itd

-Oferuje także bota wielefunkcyjnego 

-podpięcie domeny

-Instalacja Musicbot

-NIeraz moge zaoferować vps + jakąs licencje AAL

Wymagam:

-Zaufania

-Ogarniętej Administracji

-Dostępu do Maszyny

Kontakt:

PW nA FORUM

GG:54987456

Opublikowano

Jakie funkcje ma ten bot - "-Oferuje także bota wielefunkcyjnego jak mbot "

Mbot był najbardziej rozbudowanym botem jaki został napisany przez Polaka, był ponieważ autor zaprzestał wspierania mbota na rzecz bardziej rozbudowanego projektu także związanego z zarządzaniem serwerem TS3.

A co do Diabełka, był u mnie jakiś czas temu administratorem, ale u mnie na serwerze nikt oprócz mnie nie ma dostępu do permisji, więc nie wypowiem się na temat ich znajomości.

Jako administratorowi nie mam mu nic do zarzucenia poza tym że feeduje w Lol'u ;D

No i pisze sie jakąś licencje a nie jakomś ;)

Ogólnie na +

tsmet.png

Opublikowano

Mbot był najbardziej rozbudowanym botem jaki został napisany przez Polaka, był ponieważ autor zaprzestał wspierania mbota na rzecz bardziej rozbudowanego projektu także związanego z zarządzaniem serwerem TS3.

Ale Ty mi nie pisz czy zaprzestał wspierania czy nie bo razem z nim już kilka lat prowadzę własny serwer TeamSpeak3 więc wiem więcej niż Ty w tym temacie ;)

Ale oczywiście masz rację Adams aktualnie pisze nowego bota który jest PRAWIE w fazie zakończenia prac i aktualny m-bot nie będzie mógł się równać z jego nowym botem nawet w 10%.

X3AeW0v.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To nie jest m-bot drogi kolego to jest całkowicie inny bot jutro wprowadzam do niego także Liste Administracji w raz z statusem

Jestem pewien w 100%, że to nic Twojego, kolejna osoba która rozpowszechnia bądź sprzedaje nielegalne kopie.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...