Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 PS4 - długie wczytywanie podczas szybkiej podróży

Michallix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Gdy oglądam youtuberów którzy grają w wieśka3 na Xboxie zauważyłem, że im szybka podróż bardzo szybko się ładuje. Ja gram na PS4 i muszę trochę czekać.

Jest sposób,aby to przyśpieszyć? 

Nie piszcie mi, że to od aktualizacji, bo to nie od tego.

­

Opublikowano

Skoro nie od aktualizacji, to przyjmuje wersję, że masz tak od zawsze. Mówisz, że innym na xboxie działa, a Tobie na ps4 nie, ale jednak są to dwa odrębne sprzęty. 

Przede wszystkim ile to wczytywanie trwa u Ciebie, i ile powinno trwać? Bo widzę, że niektórym się wczytuje 15 minut, i teraz nie wiem gdzie szukać jak to naprawić.

Opublikowano

Niby są to odrębne sprzęty, ale podobne. Wczytywanie jest do 2min. A na xb i pc kilka sekund. 

­

Opublikowano

Jest to możliwe właśnie przez PS4, jak widziałem optymalizacje (fps) na Youtube, to było bardzo dużo spatków więc nie dziw się, że tak długo ci się wczytuje.

Na komputerach różnych Youtuberów bardzo szybko się wczytuje, ponieważ mają oni zainstalowanego wieśka na dysku SSD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...