Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacją Windows 10

A.Bobowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 

Chciałem zainstalować Windows 10, przez program MediaCreationTool x64 nie mogłem bo po paru godzinach pobierania wyświetlało 'Mamy Problem' . Teraz pobieram przez Windows Update ale od kilku godzin pobieranie stoi na 78% . Wiecie może co to może być? 

Opublikowano

Hmm, podobnie miałem kiedyś z windows 8.1.

Albo błąd, albo pobieranie, jak już się udało to podczas instalacji wyskakiwał błąd.

Polecam Ci przeinstalować system i na nowo powgrywać wszystkie aktualizacje i wtedy próbować. 

Maruusek.png

Opublikowano

Jest pewien problem :( Niestety ale nie mam płyt instalacyjnych do Windowsa 7 ;/ Nie dostałem ich , mam tylko naklejkę licencyjną ;/ . Może jest jakaś strona gdzie można pobrać Instalatora Windowsa 7?? ( Mam W7 Home Premium SP1 ) 

Również, wczoraj na jakimś forum czytałem, że można pobrać ze strony Microsoftu Windowsa 10 

Strona : https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench

Może warto z tej strony spróbować pobrac? 

Opublikowano

Microsoft udostępnia płytkę rekovery dla w7 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Naucz się czytać a nie pisać głupoty nie na temat, używał programu i chce iso dla  windows 7 które nie ściągnie mediacreatorem   tylko ze strony Microsoftu bezpośerdnio po podaniu keya w7 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...