Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Nie dostaje punktów za rage quit przeciwnika

Owl ⚡

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, piszę z pewnym pytaniem.

Zauważyłem, że gdy mój przeciwnik opuści mecz przez rage quit nie dostaję pkt za rozegrany mecz oraz ten mecz jest brany jako nierozegrany. 

O co w tym chodzi ?

Wygrywam 5:2, 4:1, 4:2 - pierwsza połowa, początek drugiej, końcówka i typek rage'uje. Ja dostaję ale przegrany mecz - tak liczy jako, że ja przegrałem, albo w ogóle mecz nie był rozegrany.

To są cheaty ? Czy jaki ch... ?

Opublikowano

Siemka, piszę z pewnym pytaniem.

Zauważyłem, że gdy mój przeciwnik opuści mecz przez rage quit nie dostaję pkt za rozegrany mecz oraz ten mecz jest brany jako nierozegrany. 

O co w tym chodzi ?

Wygrywam 5:2, 4:1, 4:2 - pierwsza połowa, początek drugiej, końcówka i typek rage'uje. Ja dostaję ale przegrany mecz - tak liczy jako, że ja przegrałem, albo w ogóle mecz nie był rozegrany.

To są cheaty ? Czy jaki ch... ?

Widzisz to są serwery EA. Często mam to samo to znaczy wyskakuje mi, że niby przeciwnik z rage quitował, wychodzę z meczu, a tu wywala mnie z UT i dostaje przegrany mecz, pomimo, że wynik był na moją korzyść. Nie da się temu zaradzić, po prostu serwery EA są cienkie.

graphic.png

Opublikowano

Widzisz to są serwery EA. Często mam to samo to znaczy wyskakuje mi, że niby przeciwnik z rage quitował, wychodzę z meczu, a tu wywala mnie z UT i dostaje przegrany mecz, pomimo, że wynik był na moją korzyść. Nie da się temu zaradzić, po prostu serwery EA są cienkie.

To nie jest od strony EA - oni muszą używać jakiegoś cheata.

Na 3 mecze rozegrane wszystkie 3 uznało mi jako porażkę po tym jak pieprzony noob opuścił mecz.

Mam już dość tej fify, gram, wygrywam a uznaje mi jako porażki. Śmiech na sali.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...